.
.
.
.
.

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024

Basket League: Το πρόγραμμα των Play Out

Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Basket League καθορίστηκαν και οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα Play Out για την παραμονή στην κατηγορία.

Μπασκετική παράσταση από τον ΑΣΚ και νίκη 97-78 επί του ΠΑΟΚ

Με κορυφαίο τον Μενένγκα και γενικότερα εξαιρετική εμφάνιση, ο ΑΣΚ νίκησε με 97-78 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» για την 22η αγωνιστική της Basket League και ήρθε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Στα Playouts και o «δικέφαλος» του Βορρά.

Μια συγκινητική γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων για την 25η Μαρτίου

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων μια επιτυχημένη σχολική γιορτή, με ενθουσιασμό και συμμετοχή αφήνοντας πίσω της στιγμές συγκίνησης και παιδείας.

Αποκεντρωμένη Διοίκηση: Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για Φωτοβολταϊκό Σταθμό σε περιοχή του Δ. Παλαμά

Σε έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή και λειτουργία Φωτοβολταϊκού Σταθμού, συνολικής ισχύος 98,736 MW στην θέση «Πέτρινο» των Δ.Ε. Παλαμά και Φύλλου, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλεται λόγω πένθους ο αγώνας Θύελλας Νεοχωρίου - ΑΟΚ Πάμισσος

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος γίνεται γνωστό ότι ο προγραμματισμένος αγώνας της B΄Ερασιτεχνικής μεταξύ των ομάδων ΘΥΕΛΛΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ– ΑΟΚ ΠΑΜΙΣΣΟΣ της Κυριακής 24-3-2024 με ώρα έναρξης 15:30 στο γήπεδο ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω πένθους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ