.
.
.
.
.

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024

Ομιλία στην Καρδίτσα με θέμα: "Κεντρικά σημεία της Ιστορίας του Ελληνισμού" με την καθηγήτρια Ιστορίας, Μαρία Ευθυμίου

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Ν. Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κεντρικά σημεία της Ιστορίας του Ελληνισμού» με ομιλήτρια την Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου.

Απόκτηση αγαθών αξίας πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ απέκρυψε εταιρεία στη Θεσσαλονίκη

Η μη ορθή υποβολή δηλώσεων για ενδοκοινοτικές αποκτήσεις αγαθών αξίας πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ διαπιστώθηκε στον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος σε εταιρεία παροχής νοσηλευτικών υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Αρνητικό «ποδαρικό» του 2024 στις θέσεις μισθωτής εργασίας στο ν. Καρδίτσας αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα

Αρνητική είναι η επίδοση του ν. Καρδίτσας, όσον αφορά το ισοζύγιο των θέσεων μισθωτής εργασίας τον Ιανουαρίου 2024 με τα στοιχεία και τους συγκριτικούς πίνακες που απεικονίζουν τις ροές μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, όπως αυτές διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων για το συγκεκριμένο διάστημα, να εμφανίζουν μείωση των θέσεων κατά 158.

Φ. Στάθης: Στον αέρα η αρδευτική περίοδος χωρίς χρηματοδότηση - Στείλαμε 205 σημεία υποδομών για αποκαταστάσεις

Το μεγαλύτερο και πιο επείγον πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η περιοχή του Δήμου Μουζακίου είναι οι ζημιές που προκάλεσε ο Daniel στο δίκτυο άρδευσης, με αποτέλεσμα η αρδευτική περίοδος να είναι αυτή την στιγμή στον αέρα.

Εικαστικό Εργαστήριο του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων: Συγχαρητήριο μήνυμα σε 11 μαθητές του για τη συμμετοχή τους σε Διαγωνισμό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας

Άλλη μια διάκριση ήρθε να προστεθεί στην πλούσια δραστηριότητα του Εικαστικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Συνεχίζεται και το 2024 η φύλαξη του Διοικητηρίου Καρδίτσας

Πέντε περιπολίες ανά 24ωρο θα γίνονται στο (υπό κατασκευή) νέο Διοικητήριο Καρδίτσας, ενώ ταυτόχρονα θα τοποθετηθούν και συστήματα ασφαλείας, σε μία προσπάθεια να διασφαλισθεί η ακεραιότητα του οικοδομήματος, έστω και στην παρούσα μορφή του.

43 χώρες ζητούν τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης διεθνούς έρευνας για τον θάνατο του Ναβάλνι

Ένα σύνολο 43 χωρών, μεταξύ αυτών οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο απηύθυναν σήμερα μια κοινή έκκληση για τη διεξαγωγή μιας διεθνούς έρευνας για τον θάνατο του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, κατά τη διάρκεια της κράτησής του στη Ρωσία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ