.
.
.
.
.

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Στα 37.200 ευρώ το κόστος του Καρναβαλιού για το Δήμο Σοφάδων - Εγκρίθηκε η διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεών του από το Δ.Σ.

Προσπάθεια για τη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων «Καρναβάλι Σοφάδων 2024» με χαμηλότερο κόστος για το Δήμο, αλλά με αναβαθμισμένη ποιότητα που θα αποτελέσουν πόλο έλξης και ευκαιρία για διασκέδαση τόσο για τους δημότες, όσο και για τους επισκέπτες κάνει η Δημοτική Αρχή όπως αναφέρθηκε κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης (5/3) του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράταση προθεσμιών για την ανάπλαση του Παυσιλύπου θα ζητήσει ο Δήμος Καρδίτσας, αλλιώς "αντίο" 8 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση!

Παράταση από το Ταμείο Ανάκαμψης για τις προθεσμίες που αφορούν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοπράτησης και ανάδειξης αναδόχου, για την ανάπλαση του Παυσιλύπου, θα ζητήσει ο Δήμος Καρδίτσας.

Άδεια για καταστροφή φωλιών κορακοειδών στο Παυσίλυπο πήρε ο Δήμος Καρδίτσας

Την καταστροφή των φωλιών των κορακοειδών στο Παυσίλυπο έχει ξεκινήσει η δημοτική αρχή, μετά από σχετική άδεια που έλαβε, τόνισε ο δήμαρχος κ. Τσιάκος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του κ. Σβάρνα.

Συνάντηση του Βουλευτή Αριστοτέλη Σπάνια με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη

Συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη είχε ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας για θέματα τα οποία αφορούν στις δομές υγείας του νομού μας. Για το Κέντρο Υγείας Παλαμά ο κ. Σερέτης ενημέρωσε ότι οι εργασίες προχωρούν, ανακαινίζεται ολοσχερώς, και ότι πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα προβλήματα των ανθρώπων του Δήμου Παλαμά.

Β. Τσιάκος: Η σύμβαση για τον βιολογικό είναι πράξη βαθιάς κοινωνικής ευθύνης και όχι ιδιωτικοποίηση

Σε πλήρη απόρριψη της άποψης ότι η σύμβαση που θα υπογράψει η ΔΕΥΑΚ, με τον ανάδοχο του έργου λειτουργίας και συντήρησης του βιολογικού καθαρισμού, αποτελεί ιδιωτικοποίηση, προχώρησε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος, αλλά και ο πρόεδρος των εργαζομένων στην επιχείρηση κ. Καπράνας.

Με αυτοκινητοπομπή στο Κιλελέρ την Κυριακή (10/3) αγρότες και κτηνοτρόφοι της Καρδίτσας

Οργανωμένα και με αυτοκινητοπομπή αγροτικών οχημάτων και ΙΧ θα μεταβούν την Κυριακή (10/3) στις 12 το μεσημέρι στο Κιλελέρ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Καρδίτσας προκειμένου να τιμησουν την 114η επέτειο της εξέγερσης των κολίγων.

Τροπολογία στη Βουλή για την αύξηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ενίσχυση του δημόσιου πανεπιστημίου και το πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων ορίζεται το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα όλων των φοιτητών των δημόσιων ΑΕΙ, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης και των ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας, καθώς και των σχολών της Κύπρου που περιλαμβάνονται στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων στα 1500 ευρώ.

Το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Καρδίτσας συμμετείχε στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης 2024

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Μαθητική Εμπορική Έκθεση Θεσσαλονίκης 2024 του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement Greece στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos».

Ήττα εκτός έδρας στα Τρίκαλα για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου από τον Δαναό 2022 με 60-55

Δεν τα κατάφερε στο γειτονικό τοπικό ντέρμπι η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τρικαλινή ομάδα Δαναός 2022 με σκορ 60-55.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ