.
.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024

ΕΠΑΛ Μουζακίου: 8 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το ΕΠΑ.Λ Μουζακίου συμμετείχε με αντιπροσωπεία της Β’ τάξης του σχολείου στη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Μουζακίου. Ο ρόλος της γυναίκας πολυδιάστατος και τα γυναικεία ζητήματα πάντα στο επίκεντρο. 

35χρονος άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι στο κέντρο της Αθήνας - Κατέληξε στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο άνδρας τον οποίο πυροβόλησαν στο κεφάλι το βράδυ της Παρασκευής (8.03.2024) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Πρωτόκολλο συνεργασίας Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Συριανός, και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο Πρύτανης κ. Χαράλαμπος Μπιλλίνης, Καθηγητής του Τμήματος Κτηνιατρικής. Η υπογραφή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την Ψηφιακή Εποχή, Τεχνητή Νοημοσύνη & Τεχνοηθική που πραγματοποίησε ο ΣΒΘΣΕ. 

Έρχεται χρηματοδότηση 6,65 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις σε 5 δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας από το Υπ. Εσωτερικών

Απόφαση για την πρόθεση χρηματοδότησης συνολικά 74 εκατ. ευρώ σε 61 Δήμους και ΔΕΥΑ της χώρας για την αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες και πυρκαγιές υπέγραψε την Παρασκευή 8 Μαρτίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Θεόδ. Λιβάνιος.

Γ.Σ. Μουζακίου - Γ.Σ. Λέοντες Τυρνάβου, το Σάββατο 9 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Γ.Σ. Λέοντες Τυρνάβου.

Χιούστον: Boeing 737 της εταιρείας United βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης - Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες

Ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας United Airlines συνέχισε να τροχοδρομεί στο γρασίδι κατά την έξοδο από τον διάδρομο προσγείωσης στο διηπειρωτικό αεροδρόμιο George Bush στο Χιούστον νωρίς το πρωί της Παρασκευής (8/3), ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).

Την Κυριακή 10 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγγελικής Χ. Αθανασίου

Τελούμε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων της κοινότητας Μπελοκομίτη Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, αδερφής και θείας Αγγελικής Χ. Αθανασίου.

Δράση της Δηµοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήµου Μουζακίου για την Παγκόσµια Ηµέρα της Γυναίκας

Με επιτυχία πραγµατοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου, η ενηµερωτική δράση που διοργάνωσε η Δηµοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήµου Μουζακίου σε συνεργασία µε το Κέντρο Κοινότητας, µε αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα της Γυναίκας.

Μήνυμα Γ. Κωτσού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Την 8η Μαρτίου αποδίδουμε φόρο τιμής στους πολυετείς αγώνες απλών γυναικών που έγραψαν ιστορία για ισότητα στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα. Τιμούμε τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους στους καθημερινούς αγώνες που δίνουν τόσο στους εργασιακούς χώρους, αλλά και στο σπίτι που λειτουργούν ως ψυχή και στήριγμα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ