.
.
.
.

Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Αντιπρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας στο KarditsaLive.Net: Έρχεται πρόταση για περιορισμό παρατάσεων σε έργα

Τον προβληματισμό όλων των Δήμων, για το θέμα των συνεχόμενων παρατάσεων στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Φαρσάλων κ. Ιορδάνης Εσκίογλου, μιλώντας στο KarditsaLive.Net.

Δ. Αργιθέας: Υποβολή προτάσεων για έργα αποκατάστασης και προστασίας σε Τ.Κ.

Με αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Αργιθέας, θα υποβληθούν πρότασεις σε πράξη του προγράμματος φυσικών καταστροφών για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, για χρηματοδότηση έργων που αφορούν αποκαταστάσεις και προστασία Τοπικών κοινοτήτων.

Στα 792.000 ευρώ το κόστος αποκατάστασης των ζημιών και των βελτιώσεων στο Κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης»

Στα 792.000 ευρώ ανέρχεται το τελικό κόστος αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» από τον Daniel, των εργασιών αντιπλημμυρικής θωράκισης και βελτιώσεων που απαιτούνταν για την αποτροπή ανάλογων ζημιών στο μέλλον.

ΡΑΑΕΥ: τρία εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας στην διάθεση των καταναλωτών

Τρία εργαλεία σύγκρισης τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου έχει θέσει στη διάθεση των καταναλωτών η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο για εξατομικευμένες συγκρίσεις (ανάλογα με το προφίλ της κατανάλωσης, το είδος της παροχής κλπ.) όσο και για συνολική εποπτεία των τιμολογίων που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Στα 463 εκατ. ευρώ το κόστος της πλήρους αποκατάστασης του Σιδηροδρομικού Δικτύου στη Θεσσαλία

Ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορων και τη νέα Διοίκηση του ΟΣΕ είναι η οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου από τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστη από τον «Daniel», με προδιαγραφές σημαντικής επαύξησης της ανθεκτικότητας του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ