.
.
.
.

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που έπληξε τη Θεσσαλονίκη

Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που έπληξε σήμερα (Πέμπτη 9/05) τη Θεσσαλονίκη.

Αλεξανδρούπολη: Εργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό στο Νέο Χειμώνιο Ορεστιάδας

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σήμερα (Πέμπτη 9/05) το απόγευμα στο Νέο Χειμώνιο Ορεστιάδας όταν κατά τη διάρκεια εργασιών και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες καταπλακώθηκε από μηχάνημα.

Αρ. Αντωνίου: Αυξημένη εμπορική κίνηση αλλά κατώτερη των προσδοκιών το φετινό Πάσχα

Μία καλή περίοδος, αλλά όχι στο βαθμό που αναμενόταν, ήταν η Πασχαλινή, για τα εμπορικά καταστήματα της Καρδίτσας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλη Αντωνίου, που μίλησε στο KarditsaLive.Net.

Προκηρύχθηκαν 4 θέσεις αγροτικών γιατρών σε Περιφερειακά Ιατρεία της ΠΕ Καρδίτσας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία δημοσιοποίησε το Υπουργείο Υγείας.

Φωταγωγήθηκαν τα εμβληματικά τοπόσημα των χωρών της ΕΕ για την Ημέρα της Ευρώπης - Στην Ελλάδα η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

"Αξιοποίησε την Ψήφο σου – 9 Ιουνίου", ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε στις οθόνες της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου το βράδυ της 8ης προς 9η Μαίου , η οποία φωταγωγήθηκε με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης για να υπενθυμίσει στους πολίτες να αξιοποιήσουν την ψήφο τους στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Τοποθετήθηκε και αποκαλύπτεται την Κυριακή (12/5) η προτομή του Δημήτρη Σιούφα στην Καρδίτσα

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου οι εργασίες για την τοποθέτηση της προτομής του Δημήτρη Σιούφα, στο χώρο της πλατείας πρώην Ακαδημίας που με την υπ’ αριθμ 187/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας μετονομάστηκε σε «πλατεία Δημητρίου Σιούφα».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ