.
.
.

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024

Το Σάββατο 31 Αυγούστου η κηδεία της Ζωής Παπαδοπούλου - Αναγνωστοπούλου

Κηδεύεται, σήμερα, Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της κοινότητας Βαθυλάκκου Καρδίτσας η Ζωή Παπαδοπούλου - Αναγνωστοπούλου, ετών 83.

Φράγματα Μουζακίου και Πύλης καθώς και η λίμνη Κάρλα στη 10η συνεδρίαση Κυβερνητικής Επιτροπής Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας

Διεξήχθη, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, η 10η συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας, υπό την προεδρία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, με αντικείμενο την ένταξη στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του έργου: «Επικαιροποίηση και αναβάθμιση μελετών έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης και αποκατάστασης στην Θεσσαλία».

Δ.Σ. Μουζακίου: Στο επίκεντρο της συζήτησης η αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων

Η ανάδειξη και η αξιοποίηση των δημοτικών κτιρίων αλλά και ιστορικών κτιρίων- τοπόσημων της περιοχής του Δήμου Μουζακίου αποτέλεσε αντικείμενο προβληματισμού και συζήτησης στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας που πραγματοποίησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/9) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/9) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Πανώλη μικρών μηρυκαστικών: Πάνω από 1 εκατομμύριο τα ζώα που ελέγχθηκαν από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες του Υπ.Α.Α.Τ.

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο ζώα έχουν ελεγχθεί από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο αντιμετώπισης και πρόληψης της εξάπλωσης της πανώλης των Μικρών Μηρυκαστικών.

"....ανυπόφορη η κατάσταση για τους κατοίκους των ανατολικών οικισμών της Οξυάς"

Η συγκεκριμένη περιοχή του χωριού μας (ανατολικοί οικισμοί του) έχει χτυπηθεί άγρια τόσο από το καταστρεπτικό πέρασμα της θεομηνίας του ΙΑΝΟΥ, το Σεπτέμβριο του έτους 2020, όσο και, ακόμη περισσότερο, απ’ αυτές του Daniel και του Elias το Σεπτέμβριο του 2023.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ