.
.
.

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Στις 24 Νοεμβρίου η εκλογή προέδρου

Με την έγκριση του χρονοδιαγράμματος που είχε εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία για έκτακτο συνέδριο 1-3 Νοεμβρίου και εκλογή προέδρου και ΚΕ την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και β΄γύρο την 1η Δεκεμβρίου εφόσον χρειαστεί, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Super League: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (21/9) και η βαθμολογία

Τρεις αγώνες είχαμε να πραγματοποιούνται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου για την 5η αγωνιστική της Super League με ΠΑΟΚ και Άρη να είναι νικητές των αναμετρήσεών τους και τον άλλο αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλος.

Με Γκαρθία και Μορόν ο Άρης πήρε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κυρίως ανασταλτικά, ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΛΑ.ΣΥ: Θεσσαλίας: "Παράνομη χωματερή με επικίνδυνα απορρίμματα δίπλα στον βιολογικό καθαρισμό Μουζακίου, τι κάνει η περιφερειακή αρχή;"

Από κατοίκους της κοινότητας Μουζακίου, μαςκαταγγέλθηκε ότι δίπλα στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Μουζακίου-Μαυρομματίου, στα πρανή του ποταμού Παμίσου και όχι μόνο, δημιουργήθηκε αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα νέος, μεγάλος σε έκταση και όγκο χώρος παράνομης απόθεσης επικίνδυνων αποβλήτων.

Νίκη 4-1 για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο (+Βίντεο)

Με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να «καθαρίζει» πίσω και τους μεσοεπιθετικούς να σκοράρουν μπροστά, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο κερδίζοντας με 4-1 τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δημιουργία Κέντρου Υγείας στην Αλόννησο προτείνει ο Δημ. Κουρέτας

Η Αλόννησος αποτέλεσε τον 2ο σταθμό της περιοδείας του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στις Σποράδες, όπου το απόγευμα της Παρασκευής είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού, Παναγιώτη Αναγνώστου και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Περί τα 1.600 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή του Αλμυρού (+Φωτο +Βίντεο)

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινό δασικό όγκο σε περιοχή της Μαγνησίας και ειδικότερα στην περιοχή του Αλμυρού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ