.
.
.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Συναδέλφισσες/οι,

Έχοντας υπόψη, το έγγραφο της ΔΟΕ για πραγματοποίηση Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων, το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 24-09-2024 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο στις 6:00 μμ.

Πιθανότατα εκτός πλάνων και φέτος το «Παυσίλυπο: To Μαγεμένο Δάσος»

Χωρίς τα ξύλινα σπιτάκια, τις νεράιδες και την αναπαράσταση παραμυθιών, μύθων και θρύλων, θα υποδεχθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, και τα φετινά Χριστούγεννα το Παυσίλυπο.

Με βοήθεια από τον πάγκο 3-1 ο ΠΑΟ τον Πανσερραϊκό (+Βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός «ζορίστηκε» πολύ απ’ τον Πανσερραϊκό, είχε πάλι διαστήματα στα οποία έβγαλε «αδυναμίες» δημιουργικά κι ανασταλτικά, όμως στο φινάλε «καθάρισε» για τους «πράσινους» ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 3-1.

«Πράσινο φως» για πρώιμο ξεκίνημα της αποστακτικής περιόδου

Μία εβδομάδα νωρίτερα θα ξεκινήσει τελικά η αποστακτική περίοδος καθώς, έστω και την ύστατη στιγμή το υπουργείο έδωσε την λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, ικανοποιώντας το αίτημα των διήμερων αποσταγματοποιών.

Σε πιστοποίηση του αναρριχητικού πεδίου στην Πορτή προχωρά ο Δήμος Μουζακίου

Σε ανάθεση παροχής Υπηρεσίας «Πιστοποίησης Αναρριχητικού Πεδίου» προχώρησε ο Δήμος Μουζακίου με τον δήμαρχο κ. Φάνη Στάθη να υπογράφει την σχετική απόφαση.

Γ Εθνική: Νικηφόρα η πρεμιέρα για την Αναγέννηση - Ισοπαλία για τον Ατρόμητο στον Παλαμά

Σέντρα είχαμε το απόγευμα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ποδοσφαίρου με Αναγέννηση και Ατρόμητο Παλαμά να ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ