.
.
.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024

Αναμονής…συνέχεια για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Με 3 μήνες καθυστέρηση προχώρησαν τα συναρμόδια υπουργεία στην ανακοίνωση της έκδοσης πρόσκλησης για ένταξη στο ΕΣΠΑ, και ειδικότερα στο Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-27», της ολοκλήρωσης των έργων για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων Δημοσίων Νοσοκομείων, η οποία αφορά 67 Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, και μπορούν να ενταχθούν πράξεις προϋπολογισμού 247.396 εκ. ευρώ.

Ανακάμπτει η «παρουσία» αμνοεριφίων στα κρεοπωλεία του ν. Καρδίτσας

Μετά από μία περίοδο που τα αμνοερίφια αποτέλεσαν είδος προς εξαφάνιση, λόγω των μέτρων για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών, ξαναβρίσκουν την θέση τους και στα ψυγεία των κρεοπωλείων της Καρδίτσας και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες των νέων υποδιοικητών της 5ης Υ.ΠΕ.

Στον καθορισμό των αρμοδιοτήτων των δύο Υποδιοικητών της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.Πε.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προχώρησε με απόφασή του ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μαρ. Θεμιστοκλέους.

Αποφασίζει για οριστική παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου (Ρουμ) το Δημοτικό Συμβούλιο

Την οριστική παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (Ρουμ) Παλαμά θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στην συνεδρίαση της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου.

Κώστας Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας: Να επανεξεταστούν τα κονδύλια της ΕΕ για τις αποζημιώσεις των ζωονόσων

Την ανάγκη επανεξέτασης των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση των ζωονόσων, όπως της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών και της ευλογιάς, επισήμανε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, στο πλαίσιο της Συνόδου του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, που διεξάγεται, σήμερα, στις Βρυξέλλες.

Ινδία: Οκτώ άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από κεραυνό

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκαν από κεραυνό, νωρίτερα σήμερα, εν μέσω καταιγίδας στο κρατίδιο Τσατίσγκαρ της Ινδίας, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ