.
.
.

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024

«Ναι» του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά στην παραχώρηση του δημοτικού οικοπέδου στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου (Ρουμ)

Την οριστική παραχώρηση στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου (Ρουμ) Παλαμά του παρακείμενου δημοτικού οικοπέδου όπου πριν από μισό αιώνα ξεκίνησε να κατασκευάζεται κτίριο που προοριζόταν για νέο Ιερό Ναό, αλλά οι εργασίες διακόπηκαν και το κτίσμα παρέμεινε ημιτελές αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά κατά την αποψινή του (25/9) συνεδρίαση.

Κατέρρευσε η Μαρινέλλα στη σκηνή του Ηρωδείου - Ενδείξεις ότι υπέστη «παροδικό αγγειακό επεισόδιο»

Eγκεφαλικό επεισόδιο είναι η πρώτη εκτίμηση των γιατρών για την λιποθυμία που υπέστη η Μαρινέλλα, ενώ τραγουδούσε στην σκηνή του Ηρωδείου.

Συμμετοχή του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας στο διεθνή διαγωνισμό Αγγλικών KGL και διάκριση του μαθητή Λιακόπουλου Βασίλειου

Το 1ο Πειραματικό ΓΕΛ Καρδίτσας συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό Αγγλικών KGL ο οποίος διεξήχθη σε δύο φάσεις στις 3/2/2024 και 10/03/2024 αντίστοιχα.

Δ.Σ. Παλαμά: Παράταση ενός έτους λόγω Daniel στα έργα εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης

Ένα χρόνο πίσω πήγε ο Daniel τα έργα εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Παλαμά τα οποία είχαν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν το διάστημα όπου τελικά ενέσκηψαν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Πρόστιμο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Ατρόμητο Παλαμά

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση τιμώρησε τον Ατρόμητο Παλαμά με χρηματικό πρόστιμο για την αναμέτρηση κυπέλλου Ελάδας κόντρα στη Νίκη Βόλου.

24ωρη απεργία την Πέμπτη (26/9) των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο - Ποια δρομολόγια θα γίνουν

Αναστολές και τροποποιήσεις θα υπάρξουν αύριο Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024, στα δρομολόγια σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων και των Προαστιακών γραμμών λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν τα σωματεία εργαζομένων ΣΕΠ και ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δημοτικό Σχολείο Καρδιτσομαγούλας: Ευχαριστήριο μήνυμα προς τη Διεύθυνση Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου για τον καθαρισμό δέντρων

Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα καθαρισμού των δέντρων κι σπομάκρυνσής τους από τον αύλειο και περιμετρικό χώρο του σχολείου μας την Διεύθυνση Καθαριότητας Ανακύκλωσης και ΠρασίνουΟ Αντιδήμαρχος κος Παπαδημητρίου Φ, ο κος Στατήρας και οι Υπάλληλοι της υπηρεσίας φρόντισαν για την ασφάλεια των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ