.
.
.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024

Κατοικία - διαμέρισμα για τη φιλοξενία των μαθητών της Μαθητικής Εστίας θα αναζητήσει ο Δήμος Μουζακίου

Άκαρπη απέβη τελικά η προσπάθεια του Δήμου Μουζακίου για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου με σκοπό τη στέγαση υπηρεσιών του Δήμου Μουζακίου καθώς και φιλοξενία μαθητών του Δήμου Μουζακίου που στεγάζονταν μέχρι πρόσφατα στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας του ΕΙΝ που παραχωρήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να στεγάσει τη Σχολή Αστυνομίας.

Η μελέτη του φράγματος Μουζακίου κρίνει την …τύχη του δρόμου Μουζάκι- Λίμνη Πλαστήρα

Από τη μελέτη του φράγματος Μουζακίου που επικαιροποιείται, προκειμένου να προχωρήσει το μεγάλο έργο αντιπλημμυρικού, αλλά και αναπτυξιακού χαρακτήρα για την περιοχή κρίνεται η…τύχη του δρόμου Μουζάκι - Λίμνη Πλαστήρα που επίσης έχει έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Κουκουλέτσου

Τελούμε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Αμπέλου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Νικόλαου Κουκουλέτσου.

Ποσό μέχρι 7.000 ευρώ ενέκρινε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για το food festival - Για Νοέμβριο πάει η διοργάνωση

Στο ποσό των 7.000 ευρώ, το ανώτερο θα φθάσει η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την διοργάνωση του food festival, με τον στόχο να είναι να περιοριστεί τελικά στις 5.000.

Σε ...Καππαδοκία μετατράπηκε το αεροδρόμιο της Μυρίνης με πτήσεις αερόστατων (+Φωτο +Βίντεο)

Ένα μοναδικό θέαμα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Καρδιτσιώτες που έσπευσαν το απόγευμα της Πέμπτης (26/9) στο χώρο του μικρού αεροδρομίου Μυρίνης όπου στο πλαίσιο πενθήμερης δράσης που υλοποιεί εταιρεία σε συνεργασία με φορείς της Δυτικής Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε πτήση αερόστατων.

Ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής στη Λίμνη Πλαστήρα - Χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Κράτος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το 1ο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής στο Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα, το οποίο χρηματοδοτείται από το Γερμανικό Κράτος.  Η υιοθέτηση του έργου από την Γερμανία είναι αποτέλεσμα της εξωστρέφειας της δημοτικής αρχής, η οποία διεκδικεί να καταστεί σημείο αναφοράς για πολιτιστικές και τουριστικές δράσεις με διεθνή απήχηση.

Ευαγ. Λέμας: Ο κύκλος του Επιμελητηρίου για μένα έχει κλείσει

Την απόφαση του να μην ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά του Επιμελητηρίου μετέφερε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ευάγγελος Λέμας, στην συνεδρίαση της 26ς Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ