.
.
.
.

Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας (+Φωτο)

Με την έναρξη των εκσκαφών - χωματουργικές εργασίες που θα απαιτηθούν για τις πλακοστρώσεις που θα ακολουθήσουν σε όλη την επιφάνεια του χώρου, εκτός των χώρων πρασίνου, συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Καρδίτσας που υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Καρδίτσας – Ανάδειξη των αθλητικών χώρων Δήμου Καρδίτσας» προϋπολογισμού 630.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Δήμος Καρδίτσας: Κλιματιζόμενη αίθουσα στο Δημαρχείο για τις ημέρες του καύσωνα (16-19/7)

Μετά από απόφαση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας το Δημαρχείο (Μυρμιδόνων 2) θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό, από την Τρίτη 16 μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουλίου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κατά τις ώρες 8:00 εως 21:00.

Δράση της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Καρδίτσας για την «Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας»

Η διεπιστημονική ομάδα της 1ης ΤΟΜΥ Καρδίτσας, στις 17 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιήσει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις εγκαταστάσεις της δομής, με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας».

Δικαστική έρευνα για την υπόθεση αιτήσεων επιδομάτων μέσω της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Εισαγγελίας Καρδίτσας για την ποινική αξιολόγηση των ευρημάτων του πορίσματος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) που αφού διερεύνησε την νομιμότητα έγκρισης αιτήσεων χορήγησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης σε ρομά την περίοδο 2019-2020, αποδίδει ευθύνη σε τρία άτομα που εργάζονταν το διάστημα αυτό στην Δ/νση Πρόνοιας του Δήμου Καρδίτσας και εμπλέκονταν στη σχετική διαδικασία καταχώρησης των αιτήσεων.

Ανακοίνωση της οικογένειας του Τάσου Κουτσόπουλου σχετικά με την εκδήλωση θερινό σινεμά στον σιδηροδρομικό σταθμό Καρδίτσας

Σχετικά με την μετατροπή του ΣΣ σταθμού Καρδίτσας σε θερινό σινεμά προ ολίγων ημερών, θα θέλαμε ως οικογένεια να δώσουμε τα "συγχαρητήριά" μας σε όσους συμφώνησαν και επέτρεψαν να γίνει η συγκεκριμένη 'εκδήλωση", καθώς και όσους -καθοιονδήποτε τρόπο - συμμετείχαν.

Κάλεσμα σε πικετοφορία από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων για την 6ήμερη εργασία και την εγκύκλιο για την ψηφιακή κάρτα

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων καλεί τα εργατικά σωματεία, τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και γυναίκες σε πικετοφορία ενάντια στην εφαρμογή της 6ημερης εργασίας και της ερμηνευτικής εγκύκλιου του νόμου Χατζηδάκη για την έναρξη της ψηφιακής κάρτας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ