.
.
.

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024

Αφιερωμένη στο Χρυσόστομο Μητροπάνο η 9η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου στο Μουζάκι

Αφιερωμένη στον σπουδαίο αοιδό της τοπικής παράδοσης Χρυσόστομο Μητροπάνο θα είναι η 9η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, και ώρα 21:00, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Μουζακίου.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: 10 εκλογικά τμήματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούνται να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος σε μία διαδικασία όπου συμμετέχουν έξι υποψήφιοι και πιθανόν να απαιτήσει και δεύτερη Κυριακή αν δε υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία.

ΣΘΕΒ: Συνάντηση στη Λάρισα των Γενικών Διευθυντών των Περιφερειακών και Τοπικών Βιομηχανικών Οργανώσεων

Στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), στη Λάρισα, φιλοξενήθηκε η εξαμηνιαία συνάντηση των Γενικών Διευθυντών των Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων μελών του ΣΕΒ στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, τους οποίους και υποδέχθηκε η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση έως 4 Οκτωβρίου για τις αιτήσεις Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2024

Έως και την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (Ε.Α.Ε.) έτους 2024, χωρίς ποινή, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Άσκηση επί χάρτου για σεισμό στο δημαρχείο Καρδίτσας - Ευθ. Λέκκας: Στόχος μία άσκηση μεγάλη κλίμακας στη Θεσσαλία (+Φωτο +Βίντεο)

Άσκηση επί χάρτου, περιορισμένης κλίμακας, για την πιθανότητα σεισμού, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (1/10), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας.

Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας - Προνομιακές τιμές, ώστε κάθε γυναίκα να προλαμβάνει και να πολεμά τον Καρκίνο του Μαστού

Το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι εδώ για να θυμίσει πως κάθε γυναίκα μπορεί να έχει πρόσβαση στις καλύτερες υπηρεσίες για την πρόληψη και την  αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού.

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Γυμνάσιο - Λύκειο Λεονταρίου

Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου και ημέρα Παρασκευή, στα πλαίσια εορτασμού της ημέρας σχολικού αθλητισμού, το Λύκειο και το Γυμνάσιο Λεονταρίου διοργάνωσε και υλοποίησε αθλητικές δραστηριότητες με το σύνθημα <<με την συνεργασία ξεπερνάμε τα εμπόδια>>.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ