.
.
.

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024

Νεκρός άνδρας μετά από παράσυρση από επιβατική αμαξοστοιχία στο Πλατύ Ημαθίας

Ένας άνδρας παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλατέος, στην Ημαθία, και διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο "Κατασκευή γέφυρας στην Τ.Κ. Φυλακτής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα"

Στην ανακήρυξη του Οικονομικού Φορέα με την επωνυμία «ΜΠΡΙΑΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΘΩΜΑ», ως προσωρινό ανάδοχο του του υποέργου 2: «Κατασκευή γέφυρας στην Τ.Κ. Φυλακτής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα», του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση Δικτύων (Οδικό – Στραγγιστικό – Αντιπλημμυρικό) Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» προχώρησε με ομόφωνη απόφασή της η Περιφερειακή Επιτροπή εγκρίνοντας το σχετικό πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Ο Χάρης Δούκας δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της Αθηναϊκής Νίκης»

Θα μπορούσε «να κάτσει στ’ αυγά του»!

Να επαναπαυτεί στις δάφνες του προσφάτως λαμπερού πολιτικού του θριάμβου στο Δήμο Αθηναίων αξιοποιώντας τον μελλοντικό χρόνο που θα δούλευε υπέρ του.

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ.: Η Πανυγειονομική Απεργία στις 17 Οκτώβρη να γίνει άλλο ένα βήμα διεκδίκησης για τις ανάγκες του λαού σε δωρεάν υγεία και τα δικαιώματα των υγειονομικών

Καλούμε τα σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων, τους συλλόγους αγροτών και αυτοαπασχολούμενων, τους συλλόγους πασχόντων και ΑμΕΑ, τους γονεϊκούς συλλόγους, τις γυναίκες, τη νεολαία, όλο το λαό να κάνουν δική τους υπόθεση την υπεράσπιση των αναγκών τους για δωρεάν υγεία.

Χρηματοδότηση 200.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές σε Μεσοβούνι - Λεοντίτο - Βλάσι - Πετρωτό

Στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΤΠΑ) του Υπουργείου Εσωτερικών της περιόδου 2021-2025» εντάχθηκε η Πράξη «Αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές στην Τ.Κ. Μεσοβουνίου, Τ.Κ. Λεοντίτου, Τ.Κ.Βλασίου και Τ.Κ.Πετρωτού Δήμου Αργιθέας» με σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδ. Λιβάνιος.

Πρόσκληση - ανακοίνωση για εκλογές στο Επιμελητήριο Καρδίτσας (1-2/12)

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας καλεί τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας να συμμετάσχουν στις εκλογές, για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Επιμελητηρίου και ανακοινώνει ότι:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ