.
.
.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024

Το Υπ. Υποδομών για την κατασκευή πλήρους ανισόπεδου κόμβου Ραψάνης

Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών μέχρι και την έναρξη κατασκευής του πλήρους ανισόπεδου κόμβου Ραψάνης απέστειλε το Υπ. Υποδομών σε απαντητικό του έγγραφο προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κατά σχεδιαζόμενου αιολικού πάρκου στο Δήμο Ρ. Φεραίου

Μετά από 4 μήνες (!) από τη λήψη της ομόφωνης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στάλθηκε στον Υπουργό Περιβάλλοντος και δόθηκε στη δημοσιότητα το ομόφωνα δεκτό ψήφισμα διαμαρτυρίας της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτιστικών Φορέων Κεραμιδίου, Κερασιάς &  Καναλίων, του Δήμου Ρ.Φεραίου κατά σχεδιαζόμενου αιολικού πάρκου στη θέση "Μαυροβούνι" του Δήμου Ρ. Φεραίου.

Φθηνότερη εκκίνηση, σε σχέση με πέρυσι, θα κάνει το πετρέλαιο θέρμανσης

Περίπου 20 λεπτά φθηνότερο, ανά λίτρο, θα είναι φέτος (σε σχέση με πέρυσι) το πετρέλαιο θέρμανσης στο ξεκίνημα της διάθεσης του, που είναι χρονικά οριοθετημένο για αύριο Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας: Στήριξη της Πανυγειονομικής Απεργίας στις 17 Οκτωβρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καρδίτσας, στηρίζει την Πανυγειονομική απεργία των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας που θα γίνει την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου Καρδίτσας στις 10:30 π.μ.

Τα θέματα της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας

Για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 έχει προγραμματιστεί η 5η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας για το τρέχον έτος με 9 συνολικα ερωτήσεις να έχουν υποβληθεί από πλευράς των Δημοτικών Συμβούλων.

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή (13/10) το γυμναστήριο Alterlife Παυσίλυπο (+Φωτο +Βίντεο)

Παρουσία πλήθους κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κώστας Τέλιος, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (13/10) τα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου Alterlife Παυσίλυπο στην οδό Γαρδικίου 5.

Διαθέσιμο το νέο ειδικό σήμα Δακτυλίου στην Αθήνα για την περίοδο 2024-2025 μέσω gov.gr και Gov.gr Wallet

Μέσω του gov.gr οι πολίτες έχουν από σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2024, τη δυνατότητα να εκδίδουν το νέο ειδικό σήμα για ελεύθερη κυκλοφορία εντός του Δακτυλίου της Αθήνας για την περίοδο 2024-2025.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ