.
.
.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024

Με πρόθεση η παράσυρση του άνδρα στην Αμυγδαλέα Λάρισας - Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Συνελήφθη, το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου άνδρα.

Μήνυμα αισιοδοξίας για τον καρκίνο του μαστού: Γιορτή ενημέρωσης έστειλαν ειδικοί και γυναίκες στην κοινή εκδήλωση ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Fashion City Outlet και Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας

Τα μηνύματα αισιοδοξίας περίσσεψαν, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο Fashion City Outlet, στον χώρο του οποίου οι  γυναίκες διατράνωσαν την πίστη τους στη πρόληψη που είναι η καλύτερη άμυνα κατά του καρκίνου.

Άνδρας διασώθηκε μετά από 67 ημέρες στη θάλασσα – Μετέφερε τα πτώματα του γιου και του αδελφού του (+Βίντεο)

Οι αρχές στη Ρωσία ανακοίνωσαν σήμερα (15.10.2024), ότι προχώρησαν στη διάσωση ενός άνδρα, το μικρό σκαφος του οποίου είχε παρασυρθεί επί 67 ημέρες – από τον περασμένο Αύγουστο – στα νερά του βορειοδυτικού Ειρηνικού.

Ορισμός αναπληρωτών διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

Με αποφάσεις της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης κ. Βασιλικής Ζιάκα, ορίστηκαν αναπληρωτές Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε επίπεδο Π.Ε. Καρδίτσας.

Οριστικός ανάδοχος για την μετατροπή του κτιρίου Γυμνασίου Μεσενικόλα σε Κέντρο Πολιτισμού

Ένα βήμα πριν την υπογραφή της σύμβασης, για την εκτέλεσή του, βρίσκεται το έργο «Επανάχρηση κτιρίου Γυμνασίου Μεσενικόλα και μετατροπή του σε κέντρο Πολιτισμού Μεσενικόλα», μετά από πρόσφατη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Λίμνης Πλαστήρα.

Υπεγράφησαν οι αποφάσεις για τη χρηματοδότηση των Δράσεων του Τομεακού Μελισσοκομικού Προγράμματος, για το 2024

Ύστερα από συνεργασία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα και του Γεν. Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Στρατάκου, υπεγράφησαν οι αποφάσεις (393/309404/11-10-2024 και 394/309418/11-10-2024), με τις οποίες καθορίζονται οι δικαιούχοι, το ποσό ενίσχυσης ανά επιλέξιμη κυψέλη και το ποσό ενίσχυσης ανά δικαιούχο των Δράσεων ΜΚ2-55.3-1και ΜΚ2-55.3-2,στο πλαίσιο υλοποίησης παρεμβάσεων ενίσχυσης του τομέα της μελισσοκομίας, για το οικονομικό έτος 2024.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Φρειδερίκης - Βαΐας Βεργίνη

Τελούμε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς Φρειδερίκης - Βαΐας Βεργίνη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ