.
.
.

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Σωτήριου Απ. Σανιδά

Τελούμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, αδερφού και θείου Σωτήριου Απ. Σανιδά.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Θωμά Αθ. Τζέλλου

Τελούμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Θωμά Αθ. Τζέλλου (κτηνίατρος).

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Γεωργ. Μπασιακούρα

Τελούμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου της κοινότητας Παλαιοκκλησίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού Δημήτριου Γεωργ. Μπασιακούρα.

Ανακοίνωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Καρδίτσας για νέα έκτακτη γενική συνέλευση

Ύστερα από την μη ύπαρξη απαρτίας στην τελευταία έκτακτη γενική συνέλευση, αυτόματα ορίζεται νέα έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 20 00 στην αίθουσα της ΤΕΔΚ επί της Μ. Αλεξάνδρου 34.

Ανατίθεται η μελέτη «Σημειακές τροποποιήσεις ισχύοντος Γ.Π.Σ. Δήμου Σοφάδων στην Δ.Ε. Σοφάδων»

Σε έγκριση του φακέλου δημόσιας σύμβασης και σε απόφαση για ανάθεση της μελέτης «Σημειακές τροποποιήσεις ισχύοντος Γ.Π.Σ. Δήμου Σοφάδων στην Δ.Ε. Σοφάδων» προϋπολογισμού 16.757,78, ευρώ, προχώρησε η Δημοτική Επιτροπή.

Αυξημένη κίνηση για οικονομική τακτοποίηση μελών του ΕΒΕ ενόψει εκλογών

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για την οικονομική τακτοποίηση μελών του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές.

Η Aντζελίνα Τζολί θα τιμηθεί με το κορυφαίο βραβείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα

H βραβευμένη με Όσκαρ Aντζελίνα Τζολί (Αngelina Jolie), η οποία έχει λάβει θετικές κριτικές για την βιογραφική ταινία του Netflix «Maria», θα λάβει το βραβείο Maltin Modern Master στο 40ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ