.
.
.

Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024

Πήρε ΦΕΚ η Κ.Υ.Α. για 10ετή ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών από συνδέσεις αγροτικού ρεύματος

Οι λεπτομέρειες υπαγωγής των ληξιπρόθεσμων οφειλών από συνδέσεις αγροτικού ρεύματος σε 10ετή ρύθμιση με μηδενικό επιτόκιο περιγράφονται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Στεργιούλας Λέκκου

Τελούμε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Δαφνοσπηλιάς Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Στεργιούλας Λέκκου.

«Αγγίζει» το 1/3 η αναλογία γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους στην Π.Ε. Καρδίτσας

Μια γέννηση για περίπου τρείς θανάτους δείχνουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία αναφορικά με την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών στην ΠΕ Καρδίτσας κατά το έτος 2023.

Έναρξη της εμπροσθοβαρούς επιδότησης ενοικίου – συγκατοίκησης για τις περιοχές που επλήγησαν από θεομηνία ‘Daniel’

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θεσμοθέτησε το σχήμα της εμπροσθοβαρούς επιδότησης ενοικίου ή / και συγκατοίκησης για τους πληγέντες από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023 στη Θεσσαλία και στις όμορες περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία ‘Daniel’.

Το Ισραήλ και το Ιράν ανταλλάσσουν απειλές μετά την εκτόξευση 200 ιρανικών πυραύλων

Η κυβέρνηση του Ισραήλ απείλησε πως θα ανταποδώσει την εκτόξευση από το Ιράν χθες Τρίτη περίπου 200 πυραύλων εναντίον της επικράτειάς του, σε αντίποινα για τους θανάτους των ηγετών της λιβανικής Χεζμπολά και της παλαιστινιακής Χαμάς, με την Τεχεράνη να διαμηνύει από την πλευρά της ότι θα πλήξει «όλες τις υποδομές» του εβραϊκού κράτους εάν δεχτεί ισραηλινή επίθεση.

Τους 155 έφτασαν οι νεκροί από τον κυκλώνα Ελίν στις Η.Π.Α.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίστηκαν χθες, Τρίτη (1/10), στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ελίν, ο οποίος προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 155 ανθρώπων, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις να αναμένεται να μεταβούν ξεχωριστά σήμερα στις πληγείσες περιοχές.

Ξυλόκαστρο: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά - Εκατοντάδες πυροσβέστες και εθελοντές ενεργούν σε διάσπαρτες εστίες

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (19/9) στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και στην οποία έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες, ενώ έχουν πληγεί πάνω από 40 χιλιάδες στρέμματα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ