.
.
.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Champions League: Άστραψε και βρόντηξε στο β' μέρος η Ρεάλ! - Αποτελέσματα Τρίτης (22/10) και βαθμολογία (+Βίντεο)

Την Ρεάλ Μαδρίτης «δεν την ξεγράφεις ποτέ»! Σε ένα ανεπανάληπτο ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κι ενώ η Ντόρτμουντ έδειχνε έτοιμη να πάρει «εκδίκηση» από τη «βασίλισσα» για τον χαμένο τελικό του Champions League του περασμένου Ιουνίου (προηγήθηκε με 2-0), στο φινάλε η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μία τρομερή ανατροπή με το εμφατικό 5-2!.

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Καρδίτσας το πρόγραμμα λειτουργίας του κολυμβητηρίου Καρδίτσας και το αντίτιμο χρήσης - Πάνω από 150.000 ευρώ ετησίως το κόστος λειτουργίας

Απόφαση για το πρόγραμμα λειτουργίας του κολυμβητηρίου του Δήμου Καρδίτσας και του αντιτίμου χρήσης του, έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο, με θέμα που ήρθε εκτός ημερήσιας διάταξης.

Β. Τσιάκος: Να μην υπάρξει συνένωση της ΠΑΔΥΘ

Την κάθετη αντίθεσή της ΠΑΔΥΘ αλλά και του ίδιου προσωπικά, στην προοπτική της συνένωσης και της δημιουργίας ενός ενιαίου φορέα διαχείρισης για ολόκληρη την Θεσσαλία, εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση της Τρίτης (22/10) ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Θύμα του αντιαυτοδιοικητικού ζήλου της κυβέρνησης η ΠΑΔΥΘ ΑΕ»

Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση αποδεικνύει τον αυταρχισμό και τον αντιαυτοδιοικητικό της ζήλο επιβάλλοντας ρυθμίσεις που στρέφονται εναντίον των δήμων και των δημοτών, αδιαφορώντας για τη γνώμη και τη θέση των οργάνων της αυτοδιοίκησης.

Κακοτεχνίες κεντρικής πλατείας, λιμνάζοντα νερά σε σχολεία και χαλασμένα όργανα γυμναστικής απασχόλησαν το Δ.Σ. Καρδίτσας

Αναφορές στο έργο της Κεντρικής Πλατείας και το κεντρικού πεζοδρόμου και το κατά πόσο παραλήφθηκε, σε σημεία έξω από σχολικά συγκροτήματα που συγκρατούν νερά αλλά και σε χαλασμένα όργανα γυμναστικής σε Αθλητικό Πάρκο και Παλέρμο, είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Καθυστέρηση στην εργολαβία για τις γέφυρες διαπιστώνει ο δήμαρχος Καρδίτσας - Πρόβλημα με υδατόρεμα πίσω από τον θερινό

Η καθυστέρηση στην έναρξη της εργολαβίας, διαδικασία την οποία έχει αναλάβει το Υπουργείο Υποδομών, έχει καθυστερήσει πολύ και δεν τιμά κανέναν το να έχει περάσει ένας και πλέον χρόνος από τον Daniel, χωρίς να γίνει τίποτα.

Ποδόσφαιρο-ΔΕΑΒ: Κάλεσε σε ακρόαση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και 5 φυσικά πρόσωπα των ομάδων

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας κάλεσε το απόγευμα της Τρίτης (22/10) σε ακρόαση τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και πέντε φυσικά πρόσωπα των δύο ομάδων για τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή (20/10) μετά το τέλος του ντέρμπι της OPAP Arena.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ