.
.
.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024

"Θρυλική" εμφάνιση και διπλό στη Σουηδία για τον Ολυμπιακό! (+Βίντεο)

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα μεστό δεύτερο, ο Ολυμπιακός πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Μάλμε στο «Μάλμε Νιου Στάντιον» για την 3η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League, φτάνοντας στους έξι βαθμούς στη διοργάνωση.

Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: "Βρείτε και κερδίστε…στο συνδικαλιστικό Quiz του Οκτωβρίου"

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται … Το γνωρίζουμε και προειδοποιούσαμε για το ποιόν υποψηφίων και εκλεγμένων. Και δεν θα ασχολούμασταν εάν δεν είχαμε επαναλαμβανόμενα κρούσματα συμπεριφορών που δεν συνάδουν με τη θέση του μέλους του ΔΣ και βεβαίως αν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν.

Συμβούλιο Νεολαίας δημιουργεί ο Δήμος Σοφάδων

Τη δημιουργία Συμβουλίου Νεολαίας με τη συμμετοχή νέων δημοτών ηλικίας από 15 έως 28 ετών αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων στην αποψινή του συνεδρίαση εγκρίνοντας τον κανονισμό λειτουργίας του και ορίζοντας ως ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την εκλογή του την 17η Ιανουάριου 2025.

Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε ο ΠΑΟΚ, 2-2 με Πλζεν (+Βίντεο)

Τον πρώτο του βαθμό σε τρεις αγωνιστικές στη League Phase του UEFA Europa League πήρε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απέσπασε στο φινάλε ισοπαλία με 2-2 από τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα και πλέον το έργο της για πρόκριση έστω και στα Play Off της διοργάνωσης γίνεται πάρα πολύ δύσκολο.

Δεν ήταν Ευρωπαίος....1-4 ήττα στο ΟΑΚΑ από την Τσέλσι! (+Βίντεο)

Ένα... εφιαλτικό βράδυ πέρασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4 απ’ τους «μπλε» του Λονδίνου το πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League.

Δ.Σ. Σοφάδων: Αιχμηρές ερωτοαπαντήσεις για Δημοτική Ενεργειακή Κοινότητα και «Δημοτική Χορευτική Ομάδα»

Με …αιχμηρές επίκαιρες ερωτήσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τσινόπουλου και ανάλογα αιχμηρές απαντήσεις του Δημάρχου κ. Δημ. Κατσή ξεκίνησε η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων.

Ιερά Μητρόπολη: Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Τιμόθεος κοντά στους μαθητές των Γυμνασίων Κέδρου και Λεονταρίου

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, συνεχίζοντας τις ποιμαντικές του επισκέψεις σε σχολικές μονάδες, βρέθηκε κοντά στους μαθητές της Α’ τάξης των Γυμνασίων Κέδρου και Λεονταρίου.

Δ. Κατσής: «Σύνδεσμος φάντασμα» για μια 20ετία ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Σοφάδων

«Σύνδεσμο- φάντασμα» επί μία 20ετία χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημ. Κατσής τον Σύνδεσμο Ύδρευσης Σμοκόβου κατά την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Τσινόπουλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ