.
.
.

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024

Εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Καρδίτσας

Μια ξεχωριστή εκδήλωση μνήμης της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 ετοίμασαν και παρουσίασαν μαθητές και μαθήτριες των Ανθρωπιστικών Σπουδών της Γ΄ Λυκείου στο Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Καρδίτσας.

Φωταγωγήθηκε το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνου του μαστού

Στη φωταγώγηση του κτιρίου της σε ροζ χρώμα προχώρησε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχοντας στις δράσεις ευαισθητοποίησης που αναπτύσσονται για τον καρκίνο του μαστού με αφορμή και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Φοιτητικός Σύλλογος «Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού»: Ομιλία για τις ψηφιακές εξαρτήσεις

Αιώνας των αλλαγών και των εξελίξεων είναι αυτός που διανύουμε, με την τεχνολογική πρόοδο να κατακτά καθημερινά νέα ύψη χάρι στον ανθρώπινο νου και τις δυνατότητές του.

Προσθαλασσώθηκε με επιτυχία το διαστημόπλοιο της SpaceX - Επιστροφή για 4 αστροναύτες μετά από 8 μήνες!

Τρεις Αμερικανοί αστροναύτες και ένας Ρώσος κοσμοναύτης μεταφέρθηκαν σήμερα σε ιατρική μονάδα «για προληπτικούς λόγους» μετά την επιστροφή τους στη Γη από μια σχεδόν οκτάμηνη αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ανακοίνωσε η NASA, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ