.
.
.

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024

Νέα 4μηνη παράταση της αναστολής διενέργειας πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης σε πλημμυροπαθείς

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η το Αριθμ. 142240 ΕΞ 2024 απόφαση που υπογράφουν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κων. Χατζηδάκης και το Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τριαντόπουλος και αφορά –μεταξύ άλλων- την χορήγηση περαιτέρω αναστολής της διενέργειας κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης επί της κινητής ή ακίνητης περιουσίας σε πληγέντες από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες και κατολισθήσεις της 4ης και 5ης Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας  της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του άρθρου 53 του ν. 4797/2021 (Α’ 66).

Τίμησε τον προστάτη του Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη ο Δικηγορικός Σύλλογος Καρδίτσας (+Φωτο)

Τη μνήμη του προστάτη τους Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη τίμησαν σήμερα (Πέμπτη 3/10) δικηγόροι, δικαστές, δικαστικοί υπάλληλοι και επιμελητές της Καρδίτσας που παραβρέθηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία στην οποία χοροστάτησε ο π. Παν. Καλλιώρας.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ο Χρήστος Κοτανίδης, Γυναικολόγος Ογκολόγος για τη Ρομποτική Χειρουργική

Ο Χρήστος Κοτανίδης, Γυναικολόγος Ογκολόγος και Υπεύθυνος Τμήματος Γυναικολογικής Ογκολογίας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μας παρουσιάζει το κορυφαίο ρομποτικό σύστημα Versius!

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Κορύφωση εκδηλώσεων «Μνησιπήμων Πόνος» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Μορφοβούνι

Κορυφώνονται την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα οι εκδηλώσεις «Μνησιπήμων Πόνος», οι οποίες είναι αφιερωμένες στην τραγωδία της Κύπρου, 50 χρόνια μετά την εισβολή και κατοχή.

Δύο τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/10) στη λεωφόρο Συγγρού

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/10) στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ