.
.
.

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024

6 νεκροί και 18 τραυματίες σε 20 τροχαία ατυχήματα στη Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο του 2024

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου 2024, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Γενική διακοπή υδροδότησης στην Δ.Κ. Καρδιτσομαγούλας το πρωί της Παρασκευής (4/10) - Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης

Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης σε αγωγό της ΔΕΥΑΚ ταλαιπωρεί από το πρωί της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου τους κατοίκους της Καρδιτσομαγούλας.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Ο.ΕΜ.Ε.Θ.

Συνεδρίασε την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2024 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 29 Σεπτεμβρίου 2024 υπό την προεδρία του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Χρήστου Μπλουγούρα με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα.

866 θάνατοι στην Αφρική εντός του 2024 εξαιτίας της mpox

Συνολικά 866 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της mpox στην Αφρική από την αρχή της χρονιάς, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε χθες Πέμπτη (3/10) από την υγειονομική υπηρεσία Africa CDC, η οποία υπογράμμισε πως «η επιδημία δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο» στην ήπειρο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ