.
.
.

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024

'Εχασε και πάλι από τον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς - Πολλά παράπονα στον διαιτητή του αγώνα (+Βίντεο)

Σε ένα αρκετά επεισοδιακό ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6(3)-7, 3-6 από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στην κόντρα των δύο αθλητών για τους 16 του Shanghai Masters και έμεινε εκτός προημιτελικών.

Δέντρο καταπλάκωσε άνδρα στη Ροδιά Λάρισας

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε χθες (8/10) το πρωί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας 60χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος καταπλακώθηκε από δένδρο στην προσπάθειά του να το κόψει, σε αγροτική περιοχή πάνω από τη Ροδιά Τυρνάβου.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Ευάγγελου Καραδήμου

Τελούμε τo Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Ευάγγελου Καραδήμου.

Κανονική λειτουργία σε όλα τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ν. Καρδίτσας μετά από διήμερο κινητοποιήσεων

Μετά από ένα διήμερο που υπήρξαν κινητοποιήσεις (κυρίως την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου) στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Καρδίτσας, την Τετάρτη όλες οι σχολικές μονάδες λειτουργούν κανονικά.

Ευρεία σύσκεψη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για υδατικό πρόβλημα και ημιτελή έργα Αχελώου

Ευρεία σύσκεψη όπου θα τεθούν σε μία ουσιαστική συζήτηση τα θέματα που συνδέονται με το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας και την τύχη των ημιτελών έργων του άνω Αχελώου, διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να συναποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Έναρξη επιστημονικών εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Με μεγάλο ενδιαφέρον  από ιατρούς συνεργάτες και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έγινε η έναρξη των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 25, που φέτος είναι υβριδικές και συντονίζονται από τον Πρόεδρο του  Επιστημονικού Συμβουλίου Αναισθησιολόγο Εντατικολόγο Δρ. Κομνό Απόστολο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ