.
.
.
.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024

Αποζημίωση από το Δήμο Καρδίτσας ζητά πολίτης για εκταφή, χωρίς γνώση του, στενού συγγενικού του προσώπου

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας εκδικάζεται στις 21 Ιουνίου 2024 αγωγή αποζημίωσης, την οποία υπέβαλε προ διετίας πολίτης εναντίον του Δήμου Καρδίτσας, όταν επισκεπτόμενος τον τάφο της μητέρας του σε Κοιμητήριο οικισμού ορεινής Κοινότητας του Δήμου διαπίστωσε ότι χωρίς να το γνωρίζει είχε γίνει εκταφή και στο ίδιο μνημείο είχε ενταφιαστεί άλλος νεκρός.

Διπλή σεισμική δόνηση στη βόρεια Εύβοια το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου

Διπλή σεισμική δόνηση 3,9 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου στη βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Υπουργείο Εργασίας: Έκτακτα μέτρα για την προστασία εργαζομένων από την επέλαση του καύσωνα

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνιζεται ότι "μετά το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το οποίο αναμένεται να επικρατήσουν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με εγκύκλιο, που εξέδωσε σήμερα Τρίτη, 11/6,

Άγγιξε τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος στη Θεσσαλία την Τρίτη (11/6) - Στους 41,2 η ανώτερη στη χώρα

Κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου έφθασε η θερμοκρασία σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Εξοικονομώ 2021: Παράταση στην προθεσμία ολοκλήρωσης εργασιών

Παρατείνεται, έως την 21η Ιουλίου του 2024, η προθεσμία ολοκλήρωσης εργασιών για τις υπαχθείσες αιτήσεις του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», των οποίων η σχετική προθεσμία εκπνέει την 15η Ιουνίου του 2024, ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Τετάρτη 12 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος Χριστού στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Βλοχού.

5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας: «Ενδοσχολικό πρωτάθλημα σκάκι»

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου διεξήχθη το 1ο ενδοσχολικό πρωτάθλημα σκακιού του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, στο οποίο συμμετείχαν 38 μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ