.
.
.
.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Γερμανία... η πρώτη στους «16» του Euro 2024

Η Γερμανία δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη μαχητική Ουγγαρία, ωστόσο έφτασε στη νίκη με 2-0, έκανε το «2Χ2» στον 1ο όμιλο του EURO 2024 κι έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του τουρνουά, την ώρα που οι Μαγυάροι με τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς τέθηκαν... νοκ-άουτ.

Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

 Πρωτόκολλο συνεργασίας για την ανάδειξη και ενίσχυση του Προσκυνηματικού και Θρησκευτικού Τουρισμού υπέγραψαν σήμερα η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η Υφυπουργός Έλενα Ράπτη και οι εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου Μητροπολίτης Ρόδου κκ. Κύριλλος Β, της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Μητροπολίτης Δωδώνης κκ Χρυσόστομος, και της Εκκλησίας Κρήτης Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Κύριλλος.

Δήμος Αργιθέας: Εντυπωσίασε το 2ο Argithea Mountain Race στο Πετρίλο - Με εκατοντάδες συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό

Με πάνω από 420 δρομείς διεξήχθη το διήμερο 15 & 16 Ιουνίου 2024, το 2ο Argithea Mountain Race στο χωριό Πετρίλο, με πρόγραμμα που περιελάμβανε αγώνες δρόμου μεγάλων και μικρών αποστάσεων όπου συμμετείχαν άνδρες, γυναίκες, οικογένειες και παιδιά επιτυγχάνοντας μάλιστα ζηλευτούς χρόνους.

Λίμνη Πλαστήρα: Αυξημένη αλλά όχι έντονη ζήτηση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Το προχωρημένο της εποχής αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται δείχνουν να στρέφουν το ενδιαφέρον των εκδρομέων προς την θάλασσα παρά προς το βουνό, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Θωμά Δημ. Κωστάμη

Τελούμε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Θωμά Δημ. Κωστάμη.

Euro 2024: Χωρίς νικητή αλλά με 4 γκολ το βαλκανικό ντέρμπι!

Ο αγώνας Κροατία-Αλβανία στο «Φολκσπαρκστάντιον» του Αμβούργου για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας ήταν αποφασιστικής σημασίας για τις δύο βαλκανικές ομάδες που προέρχονταν από ήττες στην πρεμιέρα τους, απέναντι σε Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ