.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Μοιρασιά χωρίς γκολ αλλά με θέαμα για Γαλλία και Ολλανδία

Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Ολλανδία και η Γαλλία στη «Red Bull Arena» της Λειψίας, στο σούπερ ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του EURO 2024, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους μεγάλες στιγμές στο ματς, αλλά να «αλληλοεξουδετερώνουν» εντέλει η μία την άλλη και να πορεύονται χέρι-χέρι στην κορυφή του γκρουπ έχοντας από 4 βαθμούς.

Στον Παλαμά το ειδικό γραφείο του Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στον Παλαμά από την Καρδίτσα μεταφέρεται η έδρα του ειδικού γραφείου του Τομέα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Περιφέρειας Θεσσαλίας που εδρεύει στην Λάρισα,

Ασφαλτοστρώσεις στο Μουζάκι φέρνει η χρηματοδότηση 1,8 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Μουζακίου να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης ύψους 1,8 εκατ. ευρώ που έχει εξασφαλίσει από το Πράσινο Ταμείο για την ασφαλτόστρωση δρόμων του Μουζακίου, καθώς και σε αποκαταστάσεις κάποιων κοινόχρηστων χώρων και παιδικών χαρών γνωστοποίησε ο Δήμαρχος κ. Θεοφ. Στάθης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ιωαν. Γκέκα κατά την ειδική συνεδρίαση της λογοδοσίας το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουνίου.

Έξοδος Αγ. Πνεύματος: Αυξημένη κίνηση από Αττική προς Πελοπόννησο - Χωρίς προβλήματα η κίνηση προς Λαμία

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου καθώς συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Αναπτυξιακός Οργανισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ενα ακόμα βήμα ιδιωτικοποίησης τομέων δράσης της και στήριξης επιχειρηματικών σχεδιασμών"

Η σοσιαλδημοκρατικής κοπής, περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας του κ. Κουρέτα, αξιοποιώντας το νομικό πλαίσιο των κυβερνήσεων Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, για παραπέρα ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης απο Περιφέρειες και Δήμους σε τομείς δραστηριότητάς τους, εισηγήθηκε στην συνεδρίαση του Π.Σ (20/6/2024), την σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την μορφή της Α.Ε. προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιχειρηματικοί σχεδιασμοί σε μια σειρά τομείς (τεχνικά έργα, ενέργεια, διαχείριση νερού, διαχείριση αποριμμάτων, μεταφορές, αγροτοδιατροφή, τουρισμός, κ.α).

Euro 2024: Ελπίδες πρόκρισης για την Αυστρία μετά τη νίκη επί της Πολωνίας

Γερά στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Euro 2024 μπήκε η Αυστρία, μετά τη σημερινή της τεράστια νίκη επί της Πολωνίας με 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της διοργάνωσης.

Κοινωνικός Χώρος Αλληλεγγύης & Αγώνα Καρδίτσας - Πολιτικό άνοιγμα του χώρου

Zούμε σε καιρούς άγριους, κι η πραγματικότητα κοινωνικά - οικονομικά γίνεται ολοένα και αφόρητη. Σε έναν νομό και σε μια πόλη όπου η απαξίωση των ζωών μας εκδηλώνεται συνεχώς με κάθε τρόπο.

Νίκη με σούπερ ανατροπή η Ουκρανία

Ο αγώνας με την Σλοβακία ήταν δίχως αύριο για την Ουκρανία μετά την ήττα της πρεμιέρας από τους Ρουμάνους και η Ιστορία φάνηκε να επαναλαμβάνεται στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στην «Ντίσελντορφ Αρένα», για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Ομιλίες με θέμα τη διατροφή στην τρίτη ηλικία πραγματοποιήθηκαν στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου Σοφάδων

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι oμιλίες στα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου Σοφάδων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σοφάδων στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Πρόληψης, Αγωγής και Προαγωγής Υγείας με θέμα ’’Διατροφή στην Τρίτη ηλικία, το κλειδί για έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής ’’.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ