.
.
.
.

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Το Βέλγιο πήρε αυτό που ήθελε και όλα στον 5ο όμιλο ανοιχτά!

Το Βέλγιο έκανε το καθήκον του μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Σλοβακία, νίκησε με 2-0 τη Ρουμανία στην Κολωνία και ο 5ος όμιλος του Euro 2024 πήρε... φωτιά ενόψει της 3ης (και τελευταίας) αγωνιστικής της 1ης φάσης της διοργάνωσης.

Καθαρίστηκε (επιτέλους) από τα συνθήματα το βάθρο του ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη (+Φωτο)

Αρκετά αποτελεσματική ήταν η επιχείρηση καθαρισμού του βάθρου του έφιππου ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη από τα συνθήματα και τα γκράφιτι που πραγματοποίησε σήμερα η  υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας.

Από 5.000 ευρώ σε Τιτάνες Παλαμά και Γ.Σ. Σοφάδων

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού παιδείας θρησκευμάτων και αθλητισμού Γιάννη Βρούτση εγκρίθηκε έκτακτη επιχορήγηση για το 2024 σε δύο ομάδες μπάσκετ του ν. Καρδίτσας που αγωνίστηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε εθνικές κατηγορίες.

Παραμένουν οι ενστάσεις των Φαναριωτών για το Λεύκωμα της ΑΜΚΕ "Ίταμος Μουζάκι" για το Δήμο Μουζακίου

Χωρίς περαιτέρω διορθώσεις -πέρα από κάποιες που έγιναν μετά την έκδοση των πρώτων 100 αντιτύπων που όμως δεν ικανοποιούν πλήρως τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν κυρίων από φορείς του Φαναρίου- θα προχωρήσει η εκτύπωση του ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού Λευκώματος που εξέδωσε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΙΤΑΜΟΣ-ΜΟΥΖΑΚΙ» με τη χορηγία της ΔΕΗ Ανανεώσιμες και σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους του Δήμου Μουζακίου

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία αλλοδαπού στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Χαλκίδας προχώρησαν στην εξιχνίαση δολοφονίας αλλοδαπού που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, σε υπαίθριο χώρο εντός της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας Ευβοίας.

Euro 2024: Σκόνταψε στον εκπληκτικό Μαμαρντασβίλι η Τσεχία

Γεωργία και Τσεχία ήθελαν πάση θυσία τη νίκη μετά τις ήττες που γνώρισαν στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου από Τουρκία (3-1) και Πορτογαλία (2-1) αντίστοιχα, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να την κατακτήσουν, ωστόσο, έμειναν στο 1-1 και, πλέον, τα πράγματα για να συνεχίσουν στο Euro 2024 γίνονται πάρα πολύ δύσκολα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ