.
.
.
.

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Με γκολ στο 101' η Ουγγαρία πήρε τη νίκη απέναντι στη Σκωτία και ελπίζει σε πρόκριση

«Ζωντανή» παρέμεινε στην υπόθεση πρόκριση η Ουγγαρία, που επικράτησε με 1-0 της Σκωτίας στις καθυστερήσεις σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου που διεξήχθη στη Στουτγκάρδη.

Euro 2024: Με γκολ στο φινάλε η Γερμανία έσωσε το βαθμό και την πρωτιά στον όμιλο!

Η «αυλαία» της φάσης των γκρουπ (3η αγωνιστική) βρήκε την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Νίκλας Φίλκρουγκ (είχε προηγηθεί η Ελβετία στο 28' με τον Εντόι) και με το τελικό 1-1 να στέλνει την «οικοδέσποινα» του Euro 2024 στην επόμενη φάση των νοκ άουτ ως πρώτη και αήττητη, όπως επίσης αήττητη μετά από 3 αγώνες έμεινε και η ομάδα του Μουράτ Γιακίν (2 ισοπαλίες και μία νίκη).

Μέκκα: Περισσότεροι από 1.000 οι νεκροί στη διάρκεια του χατζ

Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια του φετινού χατζ--του ετήσιου μουσουλμανικού προσκυνήματος στη Μέκκα--σύμφωνα με απολογισμό του Ρόιτερς καθώς η ακραία ζέστη προκάλεσε προβλήματα στα σχεδόν δύο εκατομμύρια προσκυνητές που συμμετείχαν.

Διαδικτυακά θα μεταδίδονται πλέον οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου

Διαδικτυακά θα μεταδίδονται στο εξής οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που έλαβε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίασή του κάνοντας δεκτή τη σχετική εισήγηση της Προέδρου κ. Φ. Δασκάλου.

Συνελήφθη αξιωματικός της ΕΛΑΣ για εκδικητική πορνογραφία

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 35χρονου, Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για εκδικητική πορνογραφία.

Παρατάσεις στον χρόνο περαίωσης έργων αποκαταστάσεων από τον "Ιανό" σε Τ.Κ. του Δήμου Αργιθέας

Κατά πλειοψηφία αποφάσεις που επιμηκύνουν για πέμπτη φορά τον χρόνο περαίωσης έργων που αφορούν αποκαταστάσεις από τον ΙΑΝΟ στις Τ.Κ. Πετρίλου και Βραγκιανών, πήρε η Δημοτική Επιτροπή Αργιθέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ