.
.
.
.

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Euro 2024: 3X3 η Ισπανία, εκτός συνέχειας η Αλβανία

Οι 10 αλλαγές που επέφερε στο αρχικό σχήμα της Ισπανίας ο Λουίς ντε Λα Φουέντε, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ιταλία (ο μόνος που δεν... πειράχτηκε ήταν ο Λαπόρτ), δεν εμπόδισαν τους Ίβηρες να επικρατήσουν με 1-0 της Αλβανίας και να τη στείλουν... σπίτι της.

Λαμπρή η πρεμιέρα της 56ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» - Εντυπωσίασε το συγκρότημα από τη Νέα Ζηλανδία (+Φωτο +Βίντεο)

Παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/6) στην κεντρική πλατεία η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων της 56ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια» που διοργανώνει, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, τον Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτας

Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, όπου συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Δρ. Χαριτίνη Νέπκα, Ιατρό, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Δήμος Σοφάδων: Δημοσιοποίηση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την δημιουργία λογοτύπου

Τη διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την δημιουργία του λογοτύπου του, ξεκίνησε ο Δήμος Σοφάδων, δημοσιοποιώντας την πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Επισκευή και αντικατάσταση στεγάστρων στους αρχαιολογικούς χώρους Συκεώνας και Καλλιθήρου

Σε απ’ ευθείας ανάθεση για την για επισκευή και αντικατάσταση στεγάστρων στους αρχαιολογικούς χώρους Συκεώνας και Καλλιθήρου, προχώρησε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ