.
.
.
.

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Τρίτη ισοπαλία για τη Σλοβενία (κόντρα στην Αγγλία) και πρόκριση στους "16"

Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Αγγλία και η Σλοβενία στο «RheinEnergieStadion» της Κολονίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του EURO 2024, με τους Άγγλους να δείχνουν ξανά πολύ κακή κι «αναιμική» εικόνα, αλλά να παίρνουν εντέλει μετά... κόπων και βασάνων την πρώτη θέση στον όμιλο, την ώρα που οι Σλοβένοι πανηγύρισαν μία ιστορική πρόκριση, περνώντας -ως τρίτοι, με τρεις ισοπαλίες- για πρώτη φορά σε νοκ-άουτ φάση EURO. 

Πρέβεζα: Από πυθμένα πισίνας ξενοδοχείου ανασύρθηκε 6χρονος - Μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας

Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένο, μεταφέρεται σε Νοσοκομείο της Πάτρας, ένα εξάχρονο παιδί, το οποίο ανασύρθηκε από πυθμένα πισίνας ξενοδοχείου στην Πρέβεζα.

Στ. Θεολόγης στο Δ.Σ.: Στο τμήμα συντήρησης του Υπ. Πολιτισμού «λιμνάζουν» 400 έργα της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας

Τετρακόσια από τις πολλές εκατοντάδες έργα που φιλοξενούνταν στην Δημοτική Πινακοθήκη και επλήγησαν από τον "Ιανό" βρίσκονται στο τμήμα συντήρησης του υπουργείου πολιτισμού, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν.

Με 9 βασικές προτεραιότητες για το μέλλον του Δήμου Σοφάδων ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής

Τις βασικές προτεραιότητες και στοχεύσεις της Δημοτικής Αρχής για το μέλλον του Δήμου Σοφάδων έθεσε ο Δήμαρχος κ. Δημ. Κατσής ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου – απουσία κατά τη διάρκεια της αποψινής 3ης ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας.

Αντιπαράθεση για την αντιπλημμυρική προστασία στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας - Μελέτη 600.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο

Τον Σεπτέμβριο αναμένουμε την ανακοίνωση χρηματοδότησης μελέτης, ύψους 600.000 ευρώ που θα περιλαμβάνει και τις περιοχές του Παλέρμο και των Καμινάδων, σε θέματα αντιπλημμυρικής προστασίας, τόνισε ο κ. Τσιάκος κατά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας και απαντώντας σε ερώτηση του κ. Μακροστέργιου.

Euro 2024: Απίθανη Αυστρία κέρδισε την Ολλανδία και κατέκτησε την πρωτιά στον 4ο όμιλο!

Η Αυστρία έκανε το... θαύμα της! Σε ένα καταπληκτικό ματς κόντρα στους Ολλανδούς στο «Olympiastadion» του Βερολίνου, η ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ νίκησε με 3-2 στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του EURO 2024 κι όχι μόνο πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους «16», αλλά εξασφάλισε και την πρωτιά στο γκρουπ, μετά το ισόπαλο 1-1 της Γαλλίας με την Πολωνία.

Δήμαρχος Καρδίτσας: Αλλαγή νοοτροπίας και περιφερειακά πάρκινγκ η λύση για τη στάθμευση

Η εξεύρεση χώρων εκτός κέντρου για χώρους στάθμευσης με παράλληλη αλλαγή νοοτροπίας στην μεταφορά όλων των οχημάτων στο κέντρο είναι οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις για ο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Καρδίτσα σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Τσιάκο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ