.
.
.

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Μήνυμα του Υπουργού και Βουλευτή Καρδίτσας Κ. Τσιάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων μας πλημμυρίζει με χαρά και περηφάνια για τις νέες και τους νέους του τόπου μας, που κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα της σταδιοδρομίας τους, με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

7 νέες και καινοτόμες ειδικότητες θα λειτουργήσουν στην Πειραματική ΣΑΕΚ Καρδίτσας (πρώην Πειραματικό ΙΕΚ), το νέο έτος κατάρτισης 2024-25

Η Πειραματική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Καρδίτσας -πρώην Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ- ανακοινώνει τις νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το νέο έτος κατάρτισης 2024-‘25, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών στους υποψήφιους καταρτιζόμενους της περιοχής.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη Συνάξει των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Συνάντηση Περιφερειάρχη Δημ. Κουρέτα με τον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού” Κ. Γιαννόπουλο

Η ενίσχυση της συνεργασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και «Χαμόγελου του Παιδιού» ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, στην Περιφέρεια στη Λάρισα.

Δις ισόβια στον 36χρονο για τη δολοφονία των δύο αδελφών στην Μακρινίτσα

Σε δις ισόβια και συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας ο 36χρονος που τον Απρίλιο του 2021 δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της στην Μακρινίτσα Πηλίου.

Ευχαριστήριο κατοίκων της Καρδίτσας των οποίων τις ιδιοκτησίες διεκδικεί το Δημόσιο

Πραγματικά, ζήσαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από τον Φλεβάρη του 2023 που ψηφίστηκε ο νόμος 5024/2023 μέχρι και τώρα, που ψηφίστηκε η τροπολογία και λύνει το πρόβλημά μας (νόμος 5113/2024 (ΦΕΚ 96/Α/21-06-2024, άρθρο 57), μέρες αγωνίας, άγχους και επισφάλειας για τις περιουσίες μας που διεκδικούσε ανερυθρίαστα το Δημόσιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ