.
.
.

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Βόλος: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Καραλή.... πέταξε στα 5,93!

Ένα πανελλήνιο ρεκόρ (5,93 μ.), ένα ρεκόρ αγώνων και δύο προσπάθειες στα 6,00 μ. – για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός της παρουσίας του Εμμανουήλ Καραλή στο φετινό πρωτάθλημα.

Euro 2024: Στους "8" η Ελβετία που έριξε εύκολα από το ...θρόνο την Ιταλία

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Ελβετία επικράτησε με 2-0 της Ιταλίας στο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνου, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Ομόφωνη παράταση για το έργο «Αναβάθμιση υποδομών πεδινών οικισμών Δ.Ε. Μουζακίου»

Με ομόφωνη απόφαση των παρόντων μελών της Δημοτικής Επιτροπής χορηγήθηκε παράταση για την ολοκλήρωση του έργου «Αναβάθμιση υποδομών πεδινών οικισμών Δ.Ε. Μουζακίου», αρχικού προϋπολογισμού 232.880 ευρώ και συμβατικού 163.505,41 ευρώ.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Καθαρά και δυνατά στην εγκατάσταση μονάδας LNG στον Παγασητικό"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, για ακόμα μια φορά και δυνατά εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην εγκατάσταση στον Παγασητικό κόλπο, πλωτής εξέδρας-σταθμού αποθήκευσης – αεριοποίησης 170.000 τόνων υγροποιημένου αερίου από τις ΗΠΑ, που θα μεταφορτώνεται από υγραεριοφόρα πλοία, από την εταιρεία MEDITERRANEAN GAS Α.Ε, σε σύμπραξη με την ExxonMobil.

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας συνεχίζει την παράδοση των επιτυχιών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (ονόματα διακριθέντων)

Η Διευθύντρια Ουρανία Μαγγίνα και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουν τους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του σχολείου στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχ. έτους 2023-2024.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ