.
.
.

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα: "Χρυσός" ο Σωτ. Γκαραγκάνης στα 200 μ.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγ. Δημητρίου) είναι ο πιο γρήγορος Έλληνας φέτος στα 200 μέτρα και το επιβεβαίωσε με το 20.90 (-0.1) στη δεύτερη τελική σειρά, που τον έστεψε πανελληνιονίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου στο Βόλο.

Νίκη του Εθνικού Συναγερμού της Μαρί Λεπέν με 33% δείχνουν τα exit poll στη Γαλλία

Ο Εθνικός Συναγερμός, το κόμμα της Μαρί Λεπέν με 33% καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις σημερινές βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία σύμφωνα με τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό BFM.

Plastira’s Lake Festival: Ενστάσεις από την μειοψηφία του Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα για τον κατασκηνωτικό χώρο

Σαφείς αντιρρήσεις στη δημιουργία κατασκηνωτικού χώρου στο γήπεδο Νεοχωρίου, κατά την διοργάνωση του 1ου Plastira’s Lake Festival, εξέφρασε η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, κατά την τελευταία συνεδρίαση.

Οριστικός ανάδοχος για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στη Φυλακτή

Στον οικονομικό φορέα «ΔΕΛΗΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στη Φυλακτή, με σχετική απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Λίμνης Πλαστήρα.

Euro 2024: Με γκολάρα του Μπέλιγχαμ η Αγγλία κρατήθηκε ζωντανή και ο Κέιν την έστειλε στους "8"

Επιδεικνύοντας ψυχή... χιλίων λεόντων, η Αγγλία επικράτησε με σκορ 2-1 της σκληροτράχηλης Σλοβακίας στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία.

Παρατείνεται έως 31 Αυγούστου η προθεσμία σύνδεσης στο IRIS για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες

Παρατείνεται έως την 31η Αυγούστου 2024 η προθεσμία σύνδεσης των επαγγελματικών λογαριασμών ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματιών με το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ