.
.
.
.

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024

Δανία: Η πρωθυπουργός Φρεντέρκισεν δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Κοπεγχάγης - Ο δράστης συνελήφθη

Η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρκισεν είναι σοκαρισμένη μετά την επίθεση που δέχθηκε από άνδρα ο οποίος τη χτύπησε σήμερα στο κέντρο της Κοπεγχάγης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ritzau, επικαλούμενο την αστυνομία και το γραφείο της πρωθυπουργού.

Εντυπωσιακή και …πολυπολιτισμική η επίσημη έναρξη των «Μενελαΐδιων 2024»(+Φωτο +Βίντεο)

Παρουσία πλήθος κόσμου και με πολυπολιτισμικό χρώμα λόγω της συνύπαρξης παραδοσιακών συγκροτημάτων από την Ελλάδα, το Μεξικό και την Κολομβία πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία Πλαστήρα η επίσημη έναρξη των «Μενελαίδιων 2024» που διοργανώνει ο Λαογραφικός Όμιλος Μενελαΐς».

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου προκάλεσε φωτιά - Κλειστά και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, καθώς, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε μετά από ανατροπή βυτιοφόρου στο 75,5ο χιλιόμετρο, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος της διοδίων Ελευσίνας με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα.

Γ. Στουρνάρας: «Πρότυπο χρηστής λειτουργίας η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας» (+Φωτο +Βίντεο)

Ως «πρότυπο χρηστής λειτουργίας και ορθού και βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου» χαρακτήρισε την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυσή της

Μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της "Εργάνης" μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6)

Από σήμερα, Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, από ώρα 15:00 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος χρηστών-εργοδοτών στην πύλη εξυπηρέτησης επιχειρήσεων e-Services του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», λόγω αναγκαίας προγραμματισμένης αναβάθμισης υποδομών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που θα πραγματοποιηθεί κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ