.
.
.

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών

Ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το σχεδίου νόμου του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή, διατάξεις για το Πυροσβεστικό Σώμα και άλλες διατάξεις».

Euro 2024: Ο Ντιόγκο Κόστα έδωσε την πρόκριση στα πέναλτι στην Πορτογαλία - Παραλίγο μοιραίος ο CR7

Ο Ντιόγκο Κόστα απέκρουσε και τα τρία πρώτα πέναλτι των Σλοβένων στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας», οι συμπαίκτες του ευστόχησαν ισάριθμες φορές και η Πορτογαλία πήρε την πρόκριση θρίλερ για τους «8» εις βάρος της Σλοβενίας με 3-0 στην ψυχοφθόρο αυτή διαδικασία.

Βραζιλία: Τουλάχιστον 27 τραυματίες από αναταράξεις κατά τη διάρκεια πτήσης της Air Europa

Ένα αεροσκάφος Boeing της εταιρείας Air Europa υποχρεώθηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στην πόλη Νατάλ της Βραζιλίας, λόγω «σφοδρών αναταράξεων» που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον είκοσι επτά άνθρωποι.

Στην 3η θέση των προκριματικών της Ολυμπιάδας Ρομποτικής ο όμιλος ρομποτικής του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας

Στο βάθρο της τρίτης θέσης ανέβηκε η ομάδας "Peir1" του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας στο πλαίσιο του προκριματικού διαγωνισμού της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2024 (World Robot Olympiad - WRO 2024 ) ο οποίος πραγματοποιήθηκε στον χώρο της OTE Academy τo Σάββατο 29 Ιουνίου. Η ομάδα μας διαγωνίσθηκε στην κατηγορία RoboMision Senior.

Euro 2024: Δύσκολη επικράτηση και πρόκριση της Γαλλίας επί του Βελγίου στους "8"

Με «ήρωα» τον Κολό Μουανί, τον... μοιραίο παίκτη των «τρικολόρ» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, η Γαλλία κατάφερε να «λυγίσει» το Βέλγιο με 1-0 για τη φάση των «16» του EURO 2024, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σλοβενία.

ΥΠΑΑΤ: 100 εκατ. ευρώ για τη Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του ΠΑΑ 2014-2022

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας & ο αρμόδιος Υφυπουργός, Διονύσης Σταμενίτης, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ανακοινώνουν σήμερα την έκδοση της 6ης Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα», διετούς περιόδου δεσμεύσεων 2024-2025 προϋπολογισμού 100.000.000 εκατομμυρίων €.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ