.
.
.

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Euro 2024: Άντεξε στην πίεση των Αυστριακών και πέρασε στους "8" η Τουρκία

Δύο «χτυπήματα» του στόπερ της Αλ Αχλί Μερίχ Ντεμιράλ στο 1’ και στο 59’ και μία απίστευτη επέμβαση του Μερτ Γκιουνόκ στο 90’+4’, χάρισαν στην Τουρκία μία τεράστια νίκη επί της Αυστρίας με 2-1 στη «Red Bull Arena» της Λειψίας, στον τελευταίο αγώνα για τη φάση των «16» κι οδήγησαν την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα στα προημιτελικά του EURO 2024.

Hellenic Train: Η κακοκαιρία προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης στο τμήμα Κατερίνη - Ραψάνη (γραμμή καθόδου)

Όπως γνωστοποίησε το βράδυ της Τρίτης (2/7) η Hellenic Train υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας στο τμήμα Σ.Σ Κατερίνης - Σ.Σ. Ραψάνης (στη γραμμή καθόδου).

Στη δημοσιότητα από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες για τις θέσεις των Διοικητών και Υποδιοικητών των ΥΠΕ - Ανέβηκε στη λίστα η Μ. Κουτσιούμπα

Δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη 2 Ιουλίου από το ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες για τις θέσεις των διοικητών και υποδιοικητών στις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας μετά τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν.

Καρδίτσα: «Πράσινο φως» από τους εργολάβους και σύσκεψη για τους όρους περιμένει η λαϊκή αγορά

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και εφόσον θα δοθεί «το πράσινο φως» από τους εργολάβους για χρήση του περιβάλλοντος χώρου της Δημοτικής Αγοράς, είναι το πιθανότερο χρονικό διάστημα για την επαναφορά της Λαϊκής Αγοράς στην παραδοσιακή της θέση.

Euro 2024: Εύκολα στους "8" η Ολλανδία

Ολλανδία η 7η... Οι «οράνιε» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Ρουμανία στην «Allianz Arena» του Μονάχου και με το τελικό 3-0, έγιναν η 7η ομάδα που παίρνει το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Euro 2024.

Σημαντική ροή αιτήσεων για τον βρεφονηπιακό ΔΥΠΑ Καρδίτσας - Πλήρης από προσωπικό τον Σεπτέμβριο

Μία πολλή καλή εικόνα τόσο για την πορεία των αιτήσεων οικογενειών που θέλουν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό της ΔΥΠΑ (πρ. ΟΑΕΔ) στην Καρδίτσα, όσο και για τον προγραμματισμό του προσωπικού, έδωσε στο KarditsaLive.Net η προσωρινά εκτελών χρέη Διευθύντριας κ. Νταουλά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ