.
.
.

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Σωτ. Παπαγεωργίου: «Αβάσταχτο το κόστος ζωής στην Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία της Eurostat»

Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις αυξητικές ανατιμήσεις σε μια σειρά πολύ σημαντικών αγαθών και υπηρεσιών για τον πολίτη, κατά τα τέσσερα τελευταία έτη.

Basket League: Στις 23 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος - Χωρίς All Star Game η σεζόν

Στην σημερινή (3/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την πρώτη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 τα μέλη ενημερώθηκαν για την εντυπωσιακή αύξηση των εισιτηρίων της Stoiximan Basket League που ανέρχεται στο 30% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 8ου Εθνολογικού Συνεδρίου Θεσσαλών Καραγκούνηδων στο Προάστιο (+Φωτο +Βίντεο)

Η επίσημη έναρξη του 8ου Εθνολογικού Συνεδρίου Θεσσαλών Καραγκούνηδων με θέμα «Το υδάτινο στοιχείο στη Θεσσαλική πεδιάδα, ιστορικές κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις» πραγματοποιήθηκε απόψε (Τετάρτη 3/7) στην αίθουσα τελετών της Κοινότητας Προαστίου του Δήμου Παλαμά.

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Η μουσική οικογένεια του Ανθηριώτη Κώστα Θωμ. Κορλού"

Θέλοντας να δώκω κάτι ακόμα στη Λαογραφική μου δουλειά για την Αργιθέα και ιδιαίτερα για μουσικούς της καταπιάνομαι εδώ με τη μουσική οικογένεια του Ανθηριώτη Κώστα Θωμά Κορλού που οι απόγονοί του ζουν και δραστηριοποιούνται και σήμερα στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Καρδίτσας: Συγκρότηση νέου Δ.Σ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατοντάδες μέλη μας που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες της 19ης, 20ης και 21ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το επόμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας μας.

Απάντηση της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας στην ΛΑ.ΣΥ. για το ορεινό δίκτυο του δήμου Καρδίτσας

Με αφορμή ανακοίνωση της παράταξης ΛΑΣΥ για το ορεινό δίκτυο του δήμου Καρδίτσας, η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αναφέρει τα εξής:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ