.
.
.

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Βρετανία-βουλευτικές εκλογές: Ιστορικό θρίαμβο των Εργατικών δείχνει το exit poll

Έκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης (4/7) οι κάλπες για τους Βρετανούς που προσήλθαν να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές, μια ψηφοφορία που προαναγγέλλεται ιστορική, με την επιστροφή των κεντροαριστερών Εργατικών στη Ντάουνινγκ Στριτ έπειτα από 14 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τους Συντηρητικούς και μια καταστροφική ήττα γι΄αυτούς.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης Παρασκευή (5/7) και Σάββατο (6/7) σε τμήμα της Καρδίτσας λόγω κατεδάφισης οικοδομής

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της Καρδίτσας την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 για λόγους ασφαλείας, λόγω κατεδάφισης οικοδομής.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Μουτσάνα

Τελούμε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Αικατερίνης Μουτσάνα.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίας Γαλαγάλα

Τελούμε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Κωνσταντίας Γαλαγάλα.

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός 6μηνου και το υπόλοιπο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2024 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και θα συνεχίσουν όλο το 2024, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του κεντρικό κτιρίου της Περιφέρειας στη Λάρισα, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και την Ομάδα Πολιτισμού.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Μπαξεβάνου

Τελούμε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας, 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας Μαρίας Μπαξεβάνου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ