.
.
.

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024

Euro 2024: Στα πέναλτι η Γαλλία απέκλεισε την παρέα του Ρονάλντο

Αυτή την φορά ο Ντιόγκο Κόστα δεν μπόρεσε να γλιτώσει την Πορτογαλία στη διαδικασία των πέναλτι και η Γαλλία επικρατώντας με 5-3 στη «ρώσικη ρουλέτα» (0-0 ο κανονικός αγώνας και η παράταση) πήρε την τεράστια πρόκριση για τους ημιτελικούς του EURO 2024 και παράλληλα «εκδίκηση» για τον χαμένο τελικό του 2016 μέσα στο σπίτι της.

Euro 2024: Η Ισπανία πέταξε εκτός διοργάνωσης στο 119' την οικοδέσποινα Γερμανία!

Ένα υπέροχο γκολ του Μίκελ Μερίνο με κεφαλιά στο 119’ χάρισε στην Ισπανία μία τεράστια νίκη επί της Γερμανίας με 2-1 στην παράταση (1-1 κ.δ.) και την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2024.

Πιστώθηκαν 3,19 εκατ. ευρώ σε 790 πληγείσες επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες

Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καταβλήθηκαν 3.191.509,00 ευρώ, ως προκαταβολή 50% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής, προς 790 επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες.

Επιστρέφει την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην θέση της η λαϊκή αγορά της Καρδίτσας

Απόφαση για επιστροφή της λαϊκής αγοράς στον «φυσικό» της χώρο, την προσεχή Τετάρτη 10 Ιουλίου, ελήφθη κατά την σύσκεψη της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας, με εκπροσώπους των πωλητών παραγωγών το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Σύλλογος Διπλ/χων Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων: Άμεσα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα για τους εργαζόμενους που πλήττονται

Αυτές τις ημέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, πολλοί συνάδελφοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες στους χώρους εργασίας τους, λόγω των υψηλών ημερήσιων θερμοκρασιών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ