.
.
.

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024

Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Καρδίτσας Νικόλαος Πλαστήρας: Θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας "Νικόλαος Πλαστήρας" απευθύνει ένα θερμό καλωσόρισμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που προσλήφθηκαν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού μας.

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Αυγούστου

Κατά την περίοδο 26 έως 30 Αυγούστου, θα καταβληθούν 2.321.832.885 ευρώ σε 4.192.305 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

2,5 εκατ. επισκέπτες κάθε χρόνο στα Μετέωρα - Πτωτική χρονιά το 2024 για τις αφίξεις τουριστών

Στα 2,5 εκατομμύρια υπολογίζονται οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο που κάθε χρόνο επισκέπτονται τα Μετέωρα, νούμερα που τα κατατάσσουν στην δεύτερη θέση των κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών της ηπειρωτικής Ελλάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διάχυση του τουριστικού ρεύματος και σε άλλες περιοχές πέραν των παραδοσιακών προορισμών της χώρας.

Μια ξεχωριστή μέρα σε ένα ξεχωριστό μέρος!

Το Ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa στα Τρίκαλα με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι το Τμήμα Εκδηλώσεων μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις εκδηλώσεις σας σε έναν από τους πιο σύγχρονους και πολυτελείς χώρους της πόλης.

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο φεστιβάλ της Ζόλινγκεν - 3 νεκροί και 5 τραυματίες

«Τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτηρίζουν οι γερμανικές αρχές την επίθεση άνδρα με μαχαίρι εναντίον διερχόμενων εν μέσω του Φεστιβάλ της Ζόλινγκεν, η οποία είχε αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους γυναίκα και δύο άνδρες και να τραυματιστούν σοβαρά ακόμη πέντε άνθρωποι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ