.
.
.

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024

Προς υπογραφή η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου της αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Αργιθέας

Προς υπογραφή οδεύει η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αργιθέας και του οικονομικό φορέα με την επωνυμία ««ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ: ΚΑΤΣΙΑΒΑΣ ΧΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε. –ΚΑΤΣΙΑΒΑΣ ΧΡ. – ΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝ. Ο.Ε.» για το έργο "Ανάπτυξη της Υπαίθρου-Αγροτική οδοποιία Δ. Αργιθέας".

Δικαίωμα στην επισκευή για τους καταναλωτές: Έρχονται νέοι κανόνες για πιο εύκολες και οικονομικές επισκευές

Κίνητρα ετοιμάζονται για τους καταναλωτές, (κουπόνια, επιδοτήσεις, κλπ) προκειμένου να επισκευάζουν αντί να αντικαθιστούν προϊόντα.

Νέο «όπλο» κατά της φοροδιαφυγής με σαρωτικές ψηφιακές διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ

Νέο «όπλο» κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το επόμενο διάστημα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όπου θα πραγματοποιεί σαρωτικές διασταυρώσεις φορολογικών στοιχείων και δεδομένων για τον εντοπισμό των αδήλωτων εισοδημάτων.

Αστροναύτες πήγαν για 8 ημέρες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και ...ξέμειναν για 8 μήνες!

Οι δύο αστροναύτες επρόκειτο να φύγουν για οκτώ ημέρες στο διάστημα, αλλά θα μείνουν εκεί οκτώ μήνες: ο Μπουτς Γουίλμορ και η Σούνι Ουίλιαμς που μεταφέρθηκαν έως τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με το διαστημόπλοιο Starliner της Boeing, θα επιστρέψουν στη Γη τον Φεβρουάριο με διαστημικό σκάφος της ανταγωνίστριας SpaceX, ανακοίνωσε η NASA το Σάββατο (24/8).

Γερμανία: Παραδόθηκε ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο Ζόλινγκεν

Ο 26χρονος Σύρος Ίσα Αλ Χ. παραδόθηκε αργά το βράδυ χθες Σάββατο σε αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία, δηλώνοντας πως είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο Ζόλινγκεν, κατά την οποία έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι πέντε.

Τα δικά τους γλυπτά δημιουργούν στο Υπαίθριο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη λίμνη Πλαστήρα πέντε καλλιτέχνες από πέντε χώρες

Πέντε καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας από Ελλάδα, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Καναδά, δημιουργούν τα δικά τους γλυπτά, στο Υπαίθριο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Λίμνη Πλαστήρα από 15 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου 2024, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην εικαστική ανάπτυξη του Μουσείου.

Μέση Ανατολή: Επίθεση της Χεζμπολάχ με drones και ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ - Ανταπάντηση με αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα πως εξαπέλυσαν προληπτικά δεκάδες αεροπορικούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο, διότι εντόπισαν προετοιμασίες του ένοπλου λιβανικού κινήματος Χεζμπολάχ, συμμάχου της παλαιστινιακής Χαμάς, για επίθεση «ευρείας κλίμακας» εναντίον του Ισραήλ, όπου ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 48 ώρες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ