.
.
.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024

Απόφαση για την 14η δόση προκαταβολών αποζημίωσης πλημμυροπαθών της Π.Ε. Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε  στο ΦΕΚ η Αριθμ. 62968 απόφαση του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τριαντόπουλου με θέμα «Χορήγηση ενίσχυσης με τη μορφή προκαταβολής για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πλημμύρες μεταξύ 4 και 30 Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (14η προκαταβολή).

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της έλλειψης συνοδών σε μαθητικά δρομολόγια παιδιών δημοτικών σχολείων, που εκτελούνται από τα ΚΤΕΛ στην Θεσσαλία"

Με βάσεις τις συμβάσεις που υπογράφει η περιφέρεια Θεσσαλίας με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ, για την μεταφορά των μαθητών από τους τόπους κατοικίας προς τα σχολεία και αντιστρόφως, καθορίζονται μια σειρά υποχρεώσεις για τον ανάδοχο, ανάμεσα στις οποίες είναι η αποκλειστική μεταφορά μαθητών (δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων) σ’ αυτά τα δρομολόγια και η ύπαρξη συνοδών στα λεωφορεία για την ασφάλεια των μαθητών.  

Αυστραλία: Σε ισχύ τίθεται το δικαίωμα των εργαζομένων "να αποσυνδέονται" από τη δουλειά τους

Σας στέλνει μηνύματα ο προϊστάμενός σας το Σαββατοκύριακο; Τα μέιλ από τη δουλειά σας συνεχίζουν να έρχονται παρότι έχετε επιστρέψει στο σπίτι σας; Οι Αυστραλοί εργαζόμενοι σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις θα μπορούν πλέον να αγνοούν αυτές τις παρεμβάσεις στην προσωπική τους ζωή χάρη στον νέο νόμο που τίθεται σε ισχύ από σήμερα και αφορά «το δικαίωμα στην αποσύνδεση».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ