.
.
.

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024

Καρδίτσα: Μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στην Μαρίκα Νίνου την Τετάρτη 28 Αυγούστου

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου στην πλατεία Γιολδάση (Λάππα) και ώρα 21:00, στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας για το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί μουσικοθεατρική παράσταση με την Κατερίνα Τσιρίδου αφιερωμένη στην Μαρίκα Νίνου.

Επανασυγκροτεί το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων ο Δήμος Καρδίτσας

Στην επανασυγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων προχωρά ο Δήμος Καρδίτσας καθώς η θητεία του ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και η στελέχωσή του θα πρέπει να γίνει με μέλη της Σώματος που αναδείχθηκαν από τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ ένας ή μία εξ’ αυτών θα είναι και Πρόεδρός του.

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την κτηματογράφηση και το «Ελληνικό Κτηματολόγιο»

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έθεσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτριος Παπαστεργίου, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τίτλο: «Ολοκλήρωση της κτηματογράφησης, απλοποίηση διαδικασιών, χρήση τεχνητής νοημοσύνης και διατάξεις για τη λειτουργία του ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο», λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι 2,5 ετών "το 'σκασε" από βρεφονηπιακό σταθμό - Συνελήφθη 26χρονη

Μία 26χρονη βρεφονηπιοκόμος συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, διότι διέφυγε της προσοχής της ένα κοριτσάκι 2,5 ετών με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός του παιδικού σταθμού όπου φυλασσόταν.

Η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ έχασε την ίδια ημέρα την μητέρα και την αδελφή της

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), καθώς έχασε την μητέρα της, Πατρίσια και την αδελφή της, 'Αλισον. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, έφυγαν από την ζωή την ίδια ημέρα.

Αριστερή Παρέμβαση: «Παγασητικός γέμισε νεκρά ψάρια, αλλά τα νερά του είναι «εξαιρετικής ποιότητας»…

Στις 05 Ιουλίου του 2024 όλοι οι θεσμικοί άρχοντες του τόπου, περιφερειάρχης, δήμαρχοι σχεδόν όλων των περιοχών της Μαγνησίας, πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ο ιατρικός σύλλογος Μαγνησίας κ.α. διαβεβαίωναν πως τα νερά του Παγασητικού είναι «εξαιρετικής ποιότητας» (δήλωση κ. Κουρέτα).

Αυτοκίνητο ανετράπη το βράδυ στα Βρυσιά Λαρίσης και έπιασε φωτιά - Σώος ο νεαρός οδηγός

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 20χρονου οδηγού τα ξημερώματα της Τρίτης (27/8) έξω από τα Βρυσιά Φαρσάλων όταν το όχημά του ανετράπη…και στην συνέχεια έπιασε φωτιά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ