.
.
.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024

Συγκέντρωση «Υποδοχής» του Υπουργού Εμπορίας της Υγείας και του Πρωθυπουργού της κυβέρνησης που με την πολιτική της τσακίζει τις ζωές μας!

Καλούμε όλα τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους των βιοπαλαιστών αγροτών και επαγγελματιών, τους λαϊκούς φορείς και όλο το λαό της περιοχής μας:

Mελέτη τροποποίησης - διόρθωσης του σχεδίου πόλης του Παλαμά χρηματοδοτεί με 1,2 εκατ. ευρω το "Πράσινο Ταμείο"

Την κατ΄ αρχήν αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Παλαμά για τη χρηματοδότηση μελέτης τροποποίησης -διόρθωσης του σχεδίου της πόλης του Παλαμά και την διάθεση για το σκοπό αυτό ποσού έως 1.200.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% αποφάσισε ομόφωνα η Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου εντάσσοντας τη σχετική δαπάνη στις «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» έτους 2024 με την προϋπόθεση να προσκομιστεί αναλυτικό τεχνικό δελτίο.

Επίσημη και με τη ...βούλα η ίδρυση τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου

Υπογράφηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατ. Σακελλαροπούλου και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ το υπ’ αριθμ. 51 Προεδρικό Διάταγμα «Ίδρυση Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου».

ΚΕΣΝ Ρούσσου: Εκπαιδευτική εκδρομή υποψηφίων Στρατονόμων στη λίμνη Πλαστήρα

Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή των Υποψηφίων Στρατονόμων της 2024 Δ’ ΕΣΣΟ του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου της Λίμνης Πλαστήρα με απόλυτη επιτυχία.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Βάιου Φιλίππου

Τελούμε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ της κοινότητας Μέλισσας Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Βάιου Φιλίππου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ