.
.
.

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Μουζακίου: 90.000 ευρώ ετησίως τα έσοδα από ενοίκια δημοτικής γης στη Δ.Ε. Παμίσου

Τα έσοδα από την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Δημοτική Ενότητα Παμίσου για καλλιέργειες και το τρόπος διαχείρισής τους από το Δήμο ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Δασική πυρκαγιά μικρής έκτασης στο Βλάσι το βράδυ του Σαββάτου (31/8)

Σε μικρής έκτασης δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από πτώση κεραυνού στην περιοχή του Βλασίου (Δήμου Αργιθέας) Καρδίτσας κλήθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου το βράδυ του Σαββάτου (31/8).

Πάει για ρεκόρ πτήσεων η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της Ελλάδας για το 2024 - Κοντά στο 10% η άνοδος μέχρι τον Ιούλιο

Εντυπωσιακές καταγράφονται οι επιδόσεις των ελληνικών αεροδρομίων της χώρας μας με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της επιβατικής κίνησης του επταμήνου να προμηνύουν για χρονιά ρεκόρ το 2024.

Σε τέσσερις άξονες οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ

Εβδομάδα αποφάσεων είναι η επόμενη για την οριστικοποίηση των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την οικονομική πολιτική του επόμενου διαστήματος, από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το επόμενο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ