.
.
.

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024

Κανονικά λειτουργεί το ολιγομελές τμήμα στο Λεοντάρι - Εκ παραδρομής θεωρήθηκε ότι δεν εγκρίθηκε

Μία καλή είδηση μέσα στις κακές των ημερών για τα ολιγομελή τμήματα πληροφορήθηκε, επιβεβαίωσε και σας μεταφέρει το KarditsaLive.Net, σχετικά με το τμήμα στο ΓΕΛ Λεονταρίου.

Το πρόγραμμα εορτασμού της 14ης Σεπτεμβρίου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος

Το πρόγραμμα εορτασμού της 14ης Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα που καθιερώθηκε ως «Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος» γνωστοποίησε η Π.Ε. Καρδίτσας.

«Πράσινο φως» για τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού στο Δήμο Καρδίτσας - Εγκρίθηκε το αίτημα και την πρόσληψη 11 γυμναστών

Στην έγκριση κατανομής και πλήρωσης υφιστάμενων θέσεων εποχικού προσωπικού κατηγορίας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την υλοποίηση Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, για την περίοδο 2024-2025 προχώρησαν με κοινή απόφασή τους ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Αθανάσιος Πετραλιάς η Υφυπουργός Εσωτερικών Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Αιτήσεις για τη μονιμοποίηση των δόκιμων εκπαιδευτικών - Να μονιμοποιηθούν όλοι/ες οι νεοδιόριστοι/ες συνάδελφοι/ισσες!

Με την απόφασή του με αριθμό 1510/2024 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ακυρώνει την Φ.10.1/1752/6-4-2023 απόφαση της Διευθύντριας της ΔΙΠΕ Δυτικής Αττικής, που ανακάλεσε τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των συναδέλφων/ισσών, οι οποίοι/ες είχαν διοριστεί το 2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ