.
.
.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΕΥΑΚ: Προσπάθεια ψηφιακής αποτύπωσης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων της Καρδίτσας

Την ψηφιακή αποτύπωση και καταγραφή του δικτύου ομβρίων της πόλης της Καρδίτσας επιχειρεί η ΔΕΥΑΚ, σύμφωνα με απόφαση που πήρε το Διοικητικό της Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 5ης Σεπτεμβρίου.

Οι έφηβοι της Εποχής των Παγετώνων περνούσαν παρόμοια στάδια εφηβείας με τους σημερινούς

Παρόμοια στάδια εφηβείας περνούσαν οι έφηβοι πριν από 25.000 χρόνια με τους σημερινούς, όπως διαπιστώνει έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Journal of Human Evolution».

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Κόγια

Τελούμε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Παναγιώτας Κόγια.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Φρειδερίκης Ντούρλια

Τελούμε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της κοινότητας Σταυρού Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Φρειδερίκης Ντούρλια.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Πολύζου

Τελούμε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της κοινότητας Μορφοβουνίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, υιού, αδερφού και θείου Ηλία Πολύζου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ