.
.
.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ν. Πήλιο: Συνελήφθη άνδρας με κοκαΐνη και κάνναβη

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Μέτρια χρονιά για βαμβάκι και καλαμπόκι στο ν. Καρδίτσας - Με διακυμάνσεις το σιτάρι, πολλή καλή ποιότητα σταφυλιών

Την εικόνα βασικών καλλιεργειών στο νομό μας περιέγραψε στο KarditsaLive.Net ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστής, μετά από σχετικό ερώτημα που έθεσε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Δολοφονία 46χρονου στη Νέα Σμύρνη: Oμολόγησε η αδελφή του θύματος - Για ασήμαντη αφορμή η δολοφονία

Μετά από πολύωρη ανάκριση η αδελφή του 46χρονου που είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του με θανάσιμα πλήγματα από μαχαίρι φέρεται να έχει ομολογήσει την ενοχή της.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (16-22/9) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (16-22/9) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στις κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Πέθανε ο Μίτσελ Γουίγκινς - Έπαιξε στο NBA αλλά και σε Μίλων, Σπόρτινγκ και Πανιώνιο

Ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ που πέρασαν από το ελληνικό μπάσκετ, αγωνιζόμενος με τον Μίλωνα, τον Σπόρτινγκ και τον Πανιώνιο, ο Μίτσελ Γουίγκινς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ σταθμών στην Αττική

Σε πεσμένα δέντρα προσέκρουσε η αμαξοστοιχία 1531 (Χαλκίδα - Αθήνα ) μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθεί.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ